Homepage  / Vedete străine

Ayça Ayșin Turan („Povestea de pe insulă”) ar putea juca într-un nou film turcesc. Regizor este chiar noul ei iubit

Ayça Ayșin Turan („Povestea de pe insulă”) ar putea juca într-un nou film turcesc. Regizor este chiar noul ei iubit
7

de Roxana Mirea,

Ayça Ayșin Turan, protagonista din serialul turcesc „Ada Masalı” („Povestea de pe insulă”), ar putea juca în filmul noului ei iubit, Umut Evirgen. Acesta s-a iubit și cu Tuba Büyüküstün, cea care a interpretat-o pe Mavi în serialul „Fiica ambasadorului”. De asemenea, Ayça Ayșin Turan a trăit o poveste de dragoste cu Alp Navruz, colegul ei din „Povestea de pe insulă”.

Ayça Ayșin Turan ar putea juca în filmul noului iubit, Umut Evirgen.

Potrivit presei turce, Umut Evirgen, un cunoscut om de afaceri și regizor, continuă tradiția în noile sale proiecte și intenționează să o distribuie în rolul principal pe noua sa iubită, Ayça Ayșin Turan. Nu este prima dată când regizorul face acest gest. Anterior, el le-a oferit roluri iubitelor lui și în alte filme ale sale.

După cum asigură jurnaliștii, povestea de dragoste a cuplului este în curs de desfășurare. Evirgen, care este implicat și în producția de filme, se află în faza activă de pregătire a noului său proiect, în care Ayça Ayșin Turan ar putea deveni noua sa muză.

Alp-Navruz-a-confirmat-relatia-cu-Ayca-Aysin-Turan-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Umut Evirgen s-a iubit cu Tuba Büyüküstün (Fiica ambasadorului)

Umut Evirgen și Tuba Büyüküstün s-au despărțit în anul 2020, în timpul carantinei impuse de Coronavirus, după 3 ani de relație. Decizia Tubei de a pune punct relației a venit ca urmare a faptului că Umut nu ar fi respectat regulile impuse de autortități în cadrul pandemiei și s-ar fi întâlnit cu mai multe persoane.

Cei doi au mai avuseseră probleme și în trecut din cauza crizelor de gelozie ale Tubei, iar la un moment dat chiar s-au certat mai puternic într-un avion.

Mavi – Tuba Büyüküstün – Fiica ambasadorului – Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Ayça Ayșin Turan a avut o relație cu Alp Navruz, colegul ei din „Ada Masalı”

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-au îndrăgostit pe platourile serialului „Ada Masalı” („Povestea de pe insulă”). Zvonurile legate de o relație au durat luni de zile și, în cele din urmă, actorul a decis să vorbească deschis despre povestea sa de dragoste cu actrița.

Spre dezamăgirea fanilor, însă, povestea de dragoste dintre Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-a destrămat. Zvonurile despre despărțirea lor circulau de săptămâni întregi și au fost confirmate oficial când cei doi și-au dat unfollow reciproc pe Instagram și au șters fotografiile făcute împreună, scrie presa din Turcia.

Se pare că motivul despărțirii a fost comportamentul lui Alp Navruz, care a flirtat cu mai multe femei, în sala de fitness, ceea ce a supărat-o foarte tare pe Ayça Ayșin. Cu toate acestea, potrivit unui cunoscut jurnalist din Turcia, astfel de declarații l-au indignat profund pe actor, care le-a negat categoric.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton