Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz joacă împreună în serialul „Ada Masalı”

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz joacă împreună în serialul „Ada Masalı”

de Redactia Tvmania

Ayça Ayşin Turan (28 de ani) și Alp Navruz (31 de ani) au revenit pe micile ecrane turcești, din 15 iunie, la postul Star TV, în serialul “Ada Masalı” (“Poveste de pe insulă”), o comedie romantică, ale cărei filmări au loc în prezent în Sıgacık, un pitoresc orășel la mare din Izmir. 

Producția, realizată de compania Ay Yapım (“Dragoste infinită”), încântă privitorii cu peisaje de vis, doi protagoniști frumoși și o poveste de iubire presărată cu umor. 

 

Protagonista este Haziran (Ayça Ayşin Turan), o femeie de succes, ambițioasă, obișnuită cu viața la oraș, care își dorește foarte mult să lucreze în Tokyo. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar Haziran este trimisă de către șefi pe insula Kırlangıç.

Tânăra trebuie să se obișnuiască cu stilul de viață insular, total diferit de cel la care visa. În Kırlangıç, ea îl cunoaște pe omul bun la toate de pe insulă, Poyraz (Alp Navruz), un bărbat care iubește natura și care a stat mereu departe de tumultul marilor orașe. Cei doi sunt firi total opuse, dar asta nu-i împiedică să se îndrăgostească unul de celălalt. 

Pe Ayça Ayşin Turan (Haziran) o știți din “Meryem” și “The Protector”, iar pe Alp Navruz l-ați văzut la Happy Channel în “Ține-mă de mână!”. 

Ce au mai filmat până la acest nou proiect

Înainte să joace în “Ada Masalı”, Alp a apărut în serialul “Zümrüdüanka” (“Pasărea Phoenix”), filmat în plină pandemie, alături de Ceren Yılmaz. Producția, ale cărei filmări au avut loc în Cappadocia a fost difuzată de Fox Turcia vara trecută și a avut doar 26 de episoade.  

La rândul ei, Ayça nu a stat degeaba după ce a terminat proiectul de succes pe care l-a avut la Netflix, serialul fantastic “The Protector” (2018-2020), în care i-a dat replica lui Çagatay Ulusoy timp de 4 sezoane.

În 2020 frumoasa actriță a filmat pentru producția “Zemheri” (alături de Caner Cindoruk și Hazal Filiz Küçükköse), anulată după 10 episoade. Următorul proiect a prins mult mai mult la publicul turc. “Ariza”, serialul în care a facut pereche cu Tolga Saritaș (“Suleyman Magnificul”), s-a terminat în aprilie în Turcia, după 30 de episoade.

Cât privește viața amoroasă, Ayça nu este implicată în prezent într-o relație stabilă. Despre ea s-a scris în trecut ca s-a iubit cu actorii Özcan Deniz (când filmau pentru “Trandafirul Negru”) și cu Aras Aydın. Alp, partenerul ei din “Ada Masalı”, este împreună de un an și jumătate cu Ebru Șam, Miss Turcia 2009. Gurile rele spun însă că odată cu implicarea lui Alp în noul serial, relația dintre ei s-a răcit. Ei nu au mai fost văzuți împreună și nici nu se mai urmăresc pe rețelele pe socializare, iar acest lucru i-a făcut pe fani să creadă că s-au despărțit.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton