Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ayca Bingol (“Trădarea”) s-a măritat cu cel mai bun prieten

Ayca Bingol (“Trădarea”) s-a măritat cu cel mai bun prieten

de Redactia Tvmania

Ayca Bingol, interpreta personajului Cemile, din serialul “Trădarea”, difuzat la Kanal D, s-a căsătorit cu cel mai mai bun prieten al său.

l

Actriță de teatru și film, talentata Ayca Bingol, în vârstă de 39 de ani, le-a dezvăluit jurnaliștilor turci cum și-a cunoscut soțul, pe colegul de breaslă Ali Altug.

“Eu și Ali, care este actor și regizor, eram colegi de grupă la facultate atunci când a început relația noastră. De fapt, la început, noi eram foarte buni prieteni, dar în timp, prietenia noastră s-a transformat în dragoste.  Cel mai frumos este că noi suntem și iubiți și cei mai buni prieteni. Împreună ne distrăm de minune!”, mărturisește Ayca.

Actrița recunoaște că asemenea oricărei căsnicii, mariajul dintre ea și Ali a avut și perioade dificile pe care, însă, le-au depășit.

“Ca în orice căsnicie, am avut suișuri și coborâșuri, însă le-am depășit cu înțelepciune. Noi nu am pus cel mai mare preț pe perioadele când totul era perfect, minunat, între noi, ci a contat, mai degrabă, felul în care a reacționat fiecare dintre noi în perioadele dificile ale relației”, a spus actrița.

Serialul “Trădarea”, cu Ayca Bingol și Erkan Petekkaya, poate fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton