Homepage  / Vedete / Vedete străine

Azi de termină serialul „Iubire şi răzbunare”. Ce fac acum Tuba Büyüküstün şi Kıvanç Tatlıtuğ

Azi de termină serialul „Iubire şi răzbunare”. Ce fac acum Tuba Büyüküstün şi Kıvanç Tatlıtuğ

de Redactia Tvmania

Serialul turcesc „Iubire şi răzbunare” (în original „Cesur ve Güzel”) ajunge la final. Postul Happy Channel va difuza astăzi, de la ora 20.00, ultimele 3 episoade alte producţiei turceşti, urmând ca de luni, 6 noiembrie, să transmită serialul „Intrusul”.

 

Astfel, dacă vreţi să aflaţi deznodământul poveştii de iubire dintre Suhan (Tuba Büyüküstün) și Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ) staţi cu ochii pe Happy Channel.

După “Iubire și răzbunare”, Kıvanç a luat o pauză de la serialele turceşti. Conform posta.com.tr, în decembrie el va pleca în SUA ca să filmeze un lungmetraj regizat de turcul Tolga Baș. Mai mult, actorul şi soţia sa, stilista Başak Dizer, ar aştepta primul lor copil. Conform internethaber.com, Başak ar fi însărcinată în două luni, iar cei doi le-ar fi mărturisit acest lucru unor prieteni într-un restaurant.

În ceea ce o priveşte pe Tuba, după “Iubire şi răzbunare”, ea nu a mai filmat pentru alt serial, doar şi-a promovat cel mai recent film care a rulat în cinematografele turceşti, drama “Istanbul Kırmızısı”, în care a jucat alături de Halit Ergenç şi Mehmet Günsür. Până acum, Tuba nu a anunţat când se va întoarce pe micile ecrane de la ea din ţară. Se ştie doar că actriţa ar fi dorită în noul serial al lui Kaan Urgancıoğlu (Emir din “Dragoste infinită”), “Aras”, spun cei de la aksam.com.tr.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, Tuba a traversat anul acesta mai multe etape, una mai intensă ca cealaltă. În primul rând, la începutul verii, ea a divorţat de actorul Onur Saylak (pe care îl puteţi vedea la Kanal D în “Patria mea eşti tu”), tatăl celor două gemene ale ei, Maya și Toprak, de cinci ani, după 6 ani de mariaj. La scurt timp de la divorţ, Tuba şi-a găsit fericirea în braţele unui alt bărbat, un afacerist pe nume Umut Evirgen. Conform milliyet.com.tr, cei doi îşi vor uni destinele la începutul lui 2018 la Roma, iar alături le va fi regizorul Ferzan Özpetek, cu care Tuba a lucart la “Istanbul Kırmızısı”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton