Homepage  / Nu rata!

Azi, în “Bahar: Viață furată”: Efsun trece prin clipe de coșmar

Azi, în “Bahar: Viață furată”: Efsun trece prin clipe de coșmar

de Redactia Tvmania

Amenințările primite în ultimul timp, îi îngrozesc pe Efsun și pe părinții săi, care pun la cale un plan pentru a-și proteja libertatea.

Un apel telefonic neașteptat îi tulbură pe Efsun, Ilyas și Nuran, care încearcă să găsească explicații. Ipoteza că Yusuf ar putea fi încă în viață îi înspăimântă pe cei trei. Bulversați, aceștia realizează că singura cale de a afla adevărul este să sape în grădina casei, să verifice dacă trupul bărbatului este încă îngropat acolo. Însă există un impediment – faptul că sunt constant urmăriți de Sakine.

Pe de altă parte, Efsun începe să facă propriile investigații la conacul lui Mehmet Emir, pentru a afla cine este de fapt persoana care îi amenință. Toate indiciile conduc la concluzia că cel care se află în spatele acestor întâmplări este Arda, nepotul lui Mehmet Emir.

Efsun este pregătită să rezolve problema, chiar dacă acest lucru presupune metode radicale. Dar misterul începe să se dezlege și Efsun descoperă persoana mult căutată, care se dovedește a fi, de fapt, șoferul lui Mehmet Emir. Tânăra este urmărită și hărțuită de către cel care i-a trimis amenințările. Când Bahar intervine pentru a-și ajuta sora, aceasta este atacată. Ates află despre cele întâmplate și, speriat că Bahar este în pericol, încearcă să o convingă să îi accepte protecția.

Aflând despre coșmarul prin care trece adevărata lor fiică, Nuran și Ilyas merg la conacul Atahan să îi ceară socoteală șoferului. Însă bărbatul îi șantajează, cerându-le o sumă mare de bani în schimbul tăcerii sale. Cei doi soți sunt nevoiți să se retragă, fără să își imagineze că cea care va avea de suferit va fi fiica lor, Efsun…

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton