Homepage  / Nu rata!

Azi, în “Bahar: Viață furată”: Nuran și Ilyas sunt implicați în noi incidente

Azi, în “Bahar: Viață furată”: Nuran și Ilyas sunt implicați în noi incidente

de Redactia Tvmania

Efsun și părinții săi biologici sunt din nou tulburați de probleme și se străduiesc să găsească soluții.

În timp ce Nuran și Ilyas se gândesc la noi planuri pentru a scăpa de necazurile care s-au abătut asupra lor, Efsun este atacată de către Necati, cel care o amenințase că va dezvălui tuturor că aceasta furase viața surorii sale vitrege. Aflându-se în pericol de moarte, tânăra recurge la un gest extrem, reușind să își imobilizeze dușmanul.

Disperată, Efsun cere ajutor părinților săi pentru a reuși să ascundă urmele altercației sale cu șoferul. Ilyas ajunge la conacul Atahan și, împreună cu Efsun, reușesc să îl transporte pe Necati într-un loc sigur.

Pe de altă parte, Bahar realizează că îl iubește la fel de mult pe Ates în ciuda suferințelor provocate de acesta, dar tânăra nu îl acceptă din nou în viața sa pe bărbatul iubit pentru că nu îi poate ierta trădarea.

Într-un moment de neatenție, Efsun este atacată din nou de Necati, care își revenise. Bărbatul se năpustește asupra tinerei, amenințând-o cu moartea. Cea care o salvează de la moarte pe Efsun este Sakine, când, cuprinsă de spaimă, îl atacă pe Necati.

Crezându-l mort, Nuran și Ilyas, ajutați de Sakine, se gândesc să mușamalizeze și de această dată tragicul incident și decid să scape cu orice preț de cadavrul șoferului, fără să ia în calcul riscul că ar putea fi descoperiți de poliție…

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton