Homepage  / Seriale

Azi în „Suleyman”: Hurrem îl “lasă” pe soţul ei în grija unei cadâne | FOTO

Azi în „Suleyman”: Hurrem îl “lasă” pe soţul ei în grija unei cadâne | FOTO

de Redactia Tvmania

Dramatismul va atinge, în curând, cote maxime în serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” de la Kanal D. Suleyman, vizibil afectat de suferinţa prin care trece Hurrem, caută să îşi petreacă fiecare secundă alături de iubita lui soţie, astfel ca acesteia să îi fie cât mai plăcute ultimele momente ale vieţii.

Deşi ştie că numai rugăciunea şi speranţa în Cel de Sus o mai pot salva pe Hurrem din ghearele morţii, Suleyman încearcă să fie puternic şi nu trece zi fără să nu-i mărturisească soţiei sale cât de mult o iubeşte. Pentru prima data în viaţă, lui Suleyman îi este frică.

Cum cea mai mare dorinţă a lui Hurrem este să aibă familia aproape în ultimele clipe de viaţă, aşa că sultanul îşi cheamă, de urgenţă, copiii şi nepoţii la Palat. Hurrem nu lasă nimic la voia întâmplării şi caută să lase totul pus la punct. Cum ştie că moartea ei îl va face pe Suleyman să treacă prin momente cumplite, Hurrem este îngrijorată pentru sănătatea acestuia. Sultana doreşte ca Suleyman să rămână unei cadâne, singura femeie din serai în care Hurrem are încredere. Tot ceea ce a trăit, toate lucrurile care i s-au întâmplat în viaţă, tot ceea ce se ştie sau nu despre viaţa ei, Hurrem a pus pe hârtie, iar acum ea încredinţează jurnalul vieţii ei celui mai devotat slujitor al său.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton