Homepage  / Timp liber

Azi încep semifinalele Ligii Campionilor

Azi încep semifinalele Ligii Campionilor

de Redactia Tvmania

Bayern München întâlneşte diseară pe FC Barcelona în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, în vreme ce un duel la fel de germano-spaniol, adică Borussia Dortmund – Real Madrid, e programat mâine.

Bavarezii, cu Mario Mandzukic (foto) în mare formă, au trecut fără drept de apel de Juventus Torino în sferturi, administrându-le câte un 2-0 şi acasă, şi în deplasare, în vreme ce Barcelona a depăşit cu greu Paris Saint Germain, după 2-2 în deplasare şi 1-1 acasă.

De partea celalaltă Borussia Dortmund a trecut dramatic de Malaga, după 1-1 în deplasare şi 3-2 pe teren propriu, cu două goluri marcate în prelungirile meciului, iar Real Madrid a eliminat Galatasaray, după 3-0 acasă şi 2-3 în deplasare.

Goetze a “dezertat”

Principala veste din taberele ultimelor patru echipe rămase în cursă pentru finala de pe Wembley, din 25 mai, le implică pe două dintre ele, şi anume Bayern şi Borussia.

Astfel, se pare că Mario Goetze, tânăra vedetă din Dortmund, a semnat un pre-contract cu marii rivali de la Bayern, cărora se pregăteşte să li se alăture începând de la 1 iulie.

Până atunci, însă, în funcţie de jocul rezultatelor, n-ar fi exclus ca tânărul coordonator de joc să-şi întâlnească viitorii angajatori în finala Ligii Campionilor!

Iată programul primului tur al semifinalelor Ligii Campionilor:

Azi

  • 21.45, Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi TVR 1, Bayern München – Barcelona

Mâine

  • 21.45, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1, Borussia Dortmund – Real Madrid
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton