Homepage  / Articole

Azi începe returul sferturilor din Liga Campionilor

Azi începe returul sferturilor din Liga Campionilor

de Redactia Tvmania

Diseară revin starurile din competiţia-regină a fotbalului european, iar dacă portughezul Cristiano Ronaldo (foto) şi colegii săi de la Real Madrid au calificarea în buzunar, semne de întrebare atârnă totuşi deasupra celorlalte meciuri din returul sferturilor de finală. Elevii lui Jose Mourinho au triumfat cu 3-0 pe teren propriu în turul cu Galatasaray, aşa că deplasarea la Istanbul pare o simplă formalitate, deşi acolo îi aşteaptă “vulcanul” de pe stadionul Ali Sami Yen şi staruri ca Didier Drogba şi Wesley Sneijder.

În cealaltă partidă de azi, Borussia Dortmund porneşte ca favorită în faţa revelaţiei Malaga, după 0-0 în tur, însă echipa spaniolă poate fi ignorată doar pe propria răspundere.

Mâine e rândul unui careu de forţe europene, iar deznodământul partidelor s-ar putea dovedi mai înşelător decât la prima vedere.

Juventus e în corzi

Calculul hârtiei o dă ca favorită pe Barcelona în faţa lui PSG, după 2-2 la Paris şi cu eternul argument al magicului Lionel Messi şi al “extratereştrilor” Xavi şi Iniesta, însă francezii dispun de suficiente nume mari – de la Zlatan Ibrahimovic până la antrenorul Carlo Ancelotti – pentru a produce surpriza sferturilor.

În celălalt meci de mâine, Juventus are dificila sarcină de a întoarce pe teren propriu un 0-2 în tur cu Bayern, însă italienii se laudă totuşi cu foşti campioni mondiali precum Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini şi Andrea Pirlo, care trebuie să spele ruşinea unuia dintre cele mai slabe meciuri ale lui Juve din istoria recentă.

Iată programul complet al partidelor din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor:

Azi

21.45, TVR 1, Digi Sport 2 şi Dolce Sport 1, Borussia Dortmund – Malaga

21.45, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 2, Galatasaray – Real Madrid

Mâine

21.45, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1, FC Barcelona – PSG

21.45, Digi Sport 2 şi Dolce Sport 2, Juventus – Bayern München

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton