Homepage  / Știri / Televiziune

Azi, la Disney Channel: premiera „Kim Possible” și episoade speciale din „Miraculous: Buburuza și Motan Noir”

Azi, la Disney Channel: premiera „Kim Possible” și episoade speciale din „Miraculous: Buburuza și Motan Noir”

de Redactia Tvmania

Disney Channel va difuza astăzi, începând cu ora 15.30 „Kim Possible”, filmul original Disney Channel, a cărui producție se bazează pe seria animată cu același nume, câștigătoare a numeroase premii în întreaga lume.

Kim Possible

Filmul spune povestea lui Kim Possible, o eroină modernă aflată la vârsta adolescenței care pendulează între obligațiile școlare și provocările vieții de zi cu zi și dorința de a salva lumea de răufăcători. Încă de la lansarea animației, în 2002, Kim Possible s-a impus ca un model pentru generația tânără de eroină puternică ce realizează orice își propune.

Comedia sci-fi, de acțiune și aventură urmărește cuplul de prieteni la cataramă Kim Possible și Ron Stoppable odată intrați ca proaspeți boboci la Middleton High School. Kim este pregătită să facă față provocărilor până când încrederea îi este zdruncinată de faptul că se rătăcește pe holurile școlii, întârzie la ore și este șicanată la selecția de fotbal de prietena și rivala ei din copilărie, Bonnie. Lucrurile se schimbă când Kim și Ron o întâlnesc pe Athena, care devine cea mai nouă membră a Team Possible.

Cu Drakken și Shego în preajmă, Kim se bazează mai mult ca niciodată pe familie și prieteni să îi oprească pe acești doi răufăcători.

Din distribuția „Kim Possible” fac parte Sadie Stanley în rolul lui Kim Possible, Sean Giambrone (cunoscut din serialul ABC’s „The Goldbergs”) în rolul lui Ron Stoppable; Todd Stashwick („12 Monkeys”) și Taylor Ortega („Succession”) în cuplul de răufăcători Drakken, respectiv Shego; Ciara Wilson („OMG!”) – noua elevă Athena; Alyson Hannigan („How I Met Your Mother” și producția Disney Junior „Fancy Nancy Clancy”) în rolul mamei lui Kim, Dr. Ann Possible; Connie Ray („The Big C”) joacă rolul bunicii lui Kim, Nana Possible; Issac Ryan Brown (cunoscut din producția Disney Channel „Casa lui Raven”) în rolul geniului tehnologiei Wade; și Erika Tham („Make It Pop”) în rolul prietenei și rivalei din copilărie a lui Kim, Bonnie Rockwaller.

Miraculous: Buburuza și Motan Noir

Kim Possible va fi precedat de episodul special care va încheia sezonul 2 din îndrăgitul serial de animație „Miraculous: Buburuza și Motan Noir”.

Comedia îi are în centrul său pe Marinette și Adrien – doi elevi de liceu care se transformă cu ajutorul unor creaturi magice, kwami, în Buburuza și Motan Noir, super eroi care luptă pentru apărarea Parisului, fără a-și cunoaște unul celuilalt identitatea.

În acest ultim episod al seriei a doua, numit „Ziua Eroilor”, Buburuza îl întâlneşte pe Gardianul Miraculoşilor, Maestrul Fu, şi află de existenţa altor Miraculoşi şi super eroi. Hawk Moth concepe un plan malefic pentru a-i învinge pe Motan Noir şi Buburuză. Vor reuşi aceştia să-l oprească? Episodul e difuzat pe Disney Channel, de la ora 14.30.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton