Homepage  / Seriale / Telenovele

Azi se termină telenovela „Pasiune şi putere”, cu Fernando Colunga, difuzată de Acasă

Azi se termină telenovela „Pasiune şi putere”, cu Fernando Colunga, difuzată de Acasă

de Redactia Tvmania

Fanii lui Fernando Colunga îşi vor lua la revedere astăzi de la actorul lor preferat. Ultimul episod al telenovelei mexicane „Pasiune şi putere” (în original „Pasion y poder”) va fi difuzat astăzi, de la 17.00, de postul Acasă.

După îndelungi căutări, Eladio (Fernando Colunga) o găsește, în sfârșit, pe Julia în San Francisco. Împăcarea e dulce și cei doi iubiți își fac promisiuni pentru un viitor împreună. În ceea ce o privește pe Gabriela, aceasta îl acceptă pe Agustin în viața sa. După moartea lui Arturo și a Danielei, lovitură grea pentru familia Montenegro, Nina creează o fundație pentru dependenții de droguri.

Telenovela „Pasiune şi putere” a fost difuzată în Mexic între octombrie 2015 şi aprilie 2016, iar din distribuţia sa au mai făcut parte Susana González, Jorge Salinas şi Marlene Favela.

După terminarea filmărilor la „Pasiune şi putere”, Fernando nu a mai fost implicat într-un alt proiect tv, alegând să studieze ofertele venite din partea producătorilor şi să se ocupe de afacerile sale din domeniul imobiliar.

Susana González a filmat pentru serialul „La candidata”, Marlene Favela tocmai ce s-a logodit, iar Jorge s-a dedicat familiei şi a jucat în piesa de teatru „Variaciones enigmáticas”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton