Homepage  / Muzică

B.U.G. Mafia a lansat un nou single: “Pe coastă”

B.U.G. Mafia a lansat un nou single: “Pe coastă”

de Redactia Tvmania

Astăzi, 17 mai 2016, B.U.G. Mafia a lansat un nou single, „Pe coastă”, piesa putând fi ascultată pe canalul de YouTube al trupei. Muzica și producția piesei sunt semnate de Tataee, versurile sunt scrise de Tataee, Caddillac și Uzzi, iar refrenul este interpretat de Sergiu Ferat.

BUG Mafia

„Pe coastă” descrie experiența unui concert B.U.G. Mafia pe litoralul Mării Negre, de la drumul spre mare, până la show-ul susținut de trupă, cu sprijinul a mii de voci din public. Piesa surprinde atmosfera nopților lungi de vară, desigur din perspectiva membrilor trupei, prin prisma relației aparte pe care cei trei o au cu fanii lor, concertele susținute de trupă la malul mării fiind deja o tradiție pentru B.U.G. Mafia.

„Pe coastă” este primul single lansat de B.U.G. Mafia după „Să cânte trompetele”, piesă ce a adus trupei atât un loc în topul primelor 5 cele mai difuzate piese la radio ale anului 2015, cât și o reconfirmare a succesului pe care trupa l-a avut mereu în mediul online: fără videoclip, „Să cânte trompetele” a strâns peste 24.000.000 de vizualizări pe YouTube.

B.U.G. Mafia – Pe coastă (feat. Sergiu Ferat): 

[youtube]https://youtu.be/7fc9jhvzjSg[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton