Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adriana Bahmuţeanu: „Dacă nu plecam de acasă, nu reveneam pe tv”

Adriana Bahmuţeanu: „Dacă nu plecam de acasă, nu reveneam pe tv”

de Redactia Tvmania

Aflată în pragul celui de-al patrulea divorţ de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) e gata să o ia de la capăt doar cu doi copii mici şi un serviciu nou, la Antena 2, povesteşte ea pentru revista „TV Satelit” din 15 septembrie.

În plin proces de divorţ cu soţul ei – al cărui prim termen are loc în noiembrie –  Adriana Bahmuţeanu şi-a găsit alinarea făcând ceea ce îi place ei cel mai mult: televiziune. Ea a revenit pe TV la Antena 2, unde prezintă emisiunea “Începe Bahmu!”.

Revenirea în televiziune o pune pe seama certurilor din ultima perioadă dintre ea şi Silviu Prigoană. “Recunosc că îmi doream de ceva vreme să revin şi, în acest sens, tot răul spre bine! Dacă n-aş fi plecat de acasă, probabil că nu mai reveneam niciodată în faţa camerelor, aş fi rămas în spatele lor, la televiziunile lui Silviu Prigoană.

Momentul a coincis cu plecarea mea de acasă. Pe de altă parte, oricum îmi doream să fac de mult asta. Mai există însă şi un al treilea motiv: aş vrea ca toate femeile care trec printr-o despărţire să înţeleagă că pot fi puternice, că-şi pot lua viaţa în propriile mâini, că pot fi independente şi că se pot întreţine şi singure”, a declarat ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton