Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Băiatul Annei Lesko, un exemplu pentru vedetele de la „Splash! Vedete la apă”. Cel mic a făcut o săritură de senzație: „Băiatul meu!”

Băiatul Annei Lesko, un exemplu pentru vedetele de la „Splash! Vedete la apă”. Cel mic a făcut o săritură de senzație: „Băiatul meu!”
4

de Redactia Tvmania

Anna Lesko, una dintre prezentatorii „Splash! Vedete la apă”, ce intră în curând în grila Antenei 1, și-a adus băiețelul la filmările show-ului. Cel mic le-a arătat vedetelor cum se face săritura de la 3 metri. Artista a surprins momentul în care fiul ei face săritura perfectă și nu a putut să-și ascundă mândria.

Deși nu participă în competiția de la Antena 1, băiețelul Annei Lesko este un exemplu pentru multe vedete care concurează pentru marele premiu „Splash!”, scrie spynews.ro.

 

Băiatul Annei Lesko, săritură de nota 10 la „Splash! Vedete la apă”

Băiatul Annei Lesko participă la Splash! Vedete la apă. Cel mic a făcut o săritură de senzație (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

O nouă zi de filmări a început extrem de bine pentru Anna Lesko. După ce a trecut prin mâna make-up artistului și a stilistului, cântăreața și-a făcut apariția la bazinul în care se filmează show-ul. Totuși, nu ea a a fost atracția momentului, ci fiul ei în vârstă de 7 ani, Adam.

În timp ce unele vedete nu au reușit încă să sară de pe platforme, micuțul a executat săritura perfectă de la 3 metri înălțime, fără să dea semne că i-ar fi teamă. Extrem de mândră de abilitățile fiului ei, Anna a filmat momentul și la postat totul pe InstaStories cu descrierea „My Boy” ( Băiatul meu).

Micuțul, mai curajos decât Gabriela Cristea

Anna Lesko l-a dus pe David la cursuri de înot de la o vârstă fragedă, iar acum Adam este deja un înotător experimentat.

La polul opus este Gabriela Cristea, una dintre vedetele care participă la competiție în acest sezon. Recent, prezentatoarea de la „Mireasa: Urzeala soacrelor” a recunoscut că nu a reușit încă să-și depășească teama, astfel încât să sară de pe platforme.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

E aproape 3 dimineața și în sfârșit ziua mea se încheie. Problema este că nu am reușit să sar de pe nicio platformă. Practic, am sărit de la mai puțin de un metru înălțime și nu știu cum am să mă descurc.

Dacă am să reușesc să sar, am să sar, dacă nu, asta este. Sper să fiți alături de mine în continuare, chiar dacă nu o să-mi găsesc curajul necesar. (…) Sunt alții mai curajoși decât mine, iar eu am curajul să recunosc asta”, le-a transmis Gabriela Cristea urmăritorilor ei de pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton