Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Băiatul lui Andrei Duban își câștigă singur banii. Ce face Armin la cei 10 ani ai săi

Băiatul lui Andrei Duban își câștigă singur banii. Ce face Armin la cei 10 ani ai săi
4

de Andra Stana,

Armin, fiul Grațielei și al lui Andrei Duban, are doar 10 ani, dar băiatul își câștigă deja singur banii. Cel mic a moștenit talentul tatălui său.

Armin și Andrei Duban au fost invitați de Cătălin Măruță în emisiunea sa de la Pro TV. În direct la TV, cei doi au făcut dezvăluiri inedite. Fiul Grațielei Duban a moștenit talentul de la tatăl său. Doar așa s-ar putea explica faptul că, la doar 10 ani, își câștigă singur banii.

Armin dublează vocile unor personaje din desene animate și este fericit cu ceea ce face, scrie libertatea.ro.

Baiatul-lui-Andrei-Duban-isi-castiga-singur-banii.-Ce-face-Armin-la-cei-10-ani-ai-sai-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Câștig bani din voci, din dublaje. Îl fac pe Christopher din Anna and Friends, pe Nico, dintr-un desen cu trenulețe”, a spus Armin în emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV.

Andrei Duban se înțelege bine cu băiatul lui, iar pandemia pare să îi ajutat să apropie și mai mult.

„Am zis că cel mai fericit lucru după care pot să închid ochii, ar fi să-l văd la casa lui, cu un copil. Mă bucur atât de mult că am găsit timp mai mult pentru Armin. Poate n-am stat în pandemie atât cât încercăm acum să recuperăm. Nu știu de ce.

Mi-am dat seama acum, că s-a mai mărit, care sunt lucrurile care-l bucură pe el. Am făcut o greșeală când vine vorba de cadouri. Ne-am dat seama că obiectele l-au derutat. Pe el, în ultimul timp, l-a bucurat faptul că mi-am făcut timp să mă joc cu el”, a spus Andrei Duban în cadrul emisiunii.

Sursa foto: instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton