Homepage  / Știri / Televiziune

Băieții încep să-și cunoască pretendentele luni, la „Mă însoară mama!”: „Sper ca printre ele să o găsesc pe Selena Gomez!”

Băieții încep să-și cunoască pretendentele luni, la „Mă însoară mama!”: „Sper ca printre ele să o găsesc pe Selena Gomez!”
9

de Redactia Tvmania

Intrigile prind contur luni, la „Mă însoară mama!”, când primii patru băieți și mamele lor stau față în față cu fetele înscrise în emisiune. Dornici să scape de burlăcie, Sorin, Ovidiu, Andrei și Ciprian își pun toate speranțele în săgețile pe care Super Cupidon le-a folosit în căutarea fetelor perfecte și îl vor auzi pentru prima dată pe Cove spunând: ”Să vină fetele!”.

Andrei Abusan si parintii luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Emoțiile vor fi la cote maxime înainte de ”speed dating”, iar fiecare burlac își va pregăti un plan împreună cu mama, pentru a testa intențiile fetelor încă de la prima întâlnire. ”Sunt pregătit de întâlnirea cu fetele și o să am și ajutorul mamei. Toată lumea știe că mamele sunt cele mai bune, ele știu ce vor. Sper ca printre ele să o găsesc pe Selena Gomez!”, spune unul dintre băieți înainte de întâlnire.

Pentru fiecare băiat Cove a găsit fete din zone diferite și cu pretenții aparte. Ele vor avea ocazia să descopere calitățile și defectele celui pentru care au venit, dar și să înceapă lupta pentru cucerirea inimii lui. La finalul primei întâlniri, mama va fi cea care va trebui să elimine fata pe care nu o consideră suficient de bună pentru fiul ei, iar astfel le va da foarte multe emoții fetelor și băieților.

„Mă însoară mama!” e luni, de la 20:30, la PRO TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton