Homepage  / Vedete / Vedete străine

Băieții lui Pierce Brosnan au fost numiți ambasadorii Globurilor de Aur 2020

Băieții lui Pierce Brosnan au fost numiți ambasadorii Globurilor de Aur 2020

de Redactia Tvmania

Băieții actorului Pierce Brosnan, Paris și Dylan, vor avea o misiune extrem de importantă. Mai precis, ei vor fi ambasadorii Globurilor de Aur în anul 2020. Anul trecut, fiica actorului Idris Elba, Isan, a fost cea care a fost numită ambasadoare.

 „Pentru prima dată în istoria Globurilor de Aur, am ales cu mândrie doi frați care să reprezinte Asociația Presei Externe de la Hollywood la această ceremonie. Dylan și Paris Brosnan au deja un succes extraordinar în lumea modei și sunt pe urmele tatălui lor în divertisment. Suntem încântați să vedem cum vor folosi această platformă pentru a-și contura talentul și pentru a ridica o problemă importantă, aceea a copiilor care au nevoie de hrană,” a declarat președintele HFPA, Lorenzo Soria.
 

Având acest rol, Dylan și Paris au un parteneriat cu FEED, o organizație care le oferă mâncare copiilor din școli.

Dylan, care va absolvi USC anul viitor, a declarat următoarele: „Suntem mândri să onorăm moștenirea tatălui nostru alăturându-ne listei incredibile de ambasadori a Globurilor de Aur, foarte mulți dintre ei continuându-și propriile visuri în industria de divertisment. Cea mai mare lecție pe care tatăl nostru ne-a dat-o a fost „să fim buni”, fiind un factor esențial în alegerea mea de a studia producție de film în Paris și dorința noastră de a spune povești importante. Având această oportunitate de a fi în luminile reflectoarelor și de a ajuta copiii care au nevoie de hrană este într-adevăr un privilegiu.”

 

Fratele acestuia, Paris, a ținut să menționeze faptul că ei au fost învățați în familie că este important să ofere din ceea ce au: „În calitate de studenți, eu și fratele meu înțelegem valoarea educației și este important să oferim generației următoare mijloacele necesare pentru a avea succes. Nu am fost niciodată îngrijorat cu privire la următoarea masă pe care o voi avea. Sunt norocos în acest sens, dar știu că milioane de copii din întreaga lume nu au acest lux. Mesele școlare demonstrează importanța alimentației și, de asemenea, stimulează părinții să țină copiii la școală, oferindu-le o șansă să lupte pentru o viață mai bună.”

 Fiica lui Dwayne Johnson („The Rock”), Simone Garcia Johnson, a fost și ea ambasador oficial al Globurilor de Aur. „A fost ireal. Părinții mei mi-au spus și am fost cu toții atât de încântați și sunt foarte fericit că Asociația Presei Externe de la Hollywood a ales să facă această schimbare deoarece promovează egalitatea și mă simt puternică în privința acelor lucruri și sunt atât de fericită să reprezint acel titlu,” a declarat Simone pentru E! înainte de a prelua acest rol.

Această distincție a fost acordată începând cu anul 1962, când Asociația Presei Străine de la Hollywood a decis să desemneze drept ambasador copilul unei personalități apreciate din industrie. Este un gest prin care fiecare ambasador se folosește de acest rol pentru a se implica într-o acțiune caritabilă aproape de sufletul său.

Anul trecut, Isan, fiica lui Idris Elba a crescut gradul de conștientizare privind problemele de sănătate mintală. „Mă simt onorată să am acest titlu și să folosesc acest rol pentru a educa oamenii și pentru a aduce în atenție probleme care mă interesează. Sănătatea mintală, în special în rândul afro-americanilor și a colegiilor mei, este ceva despre care vreau să vorbesc. Există această stigmă percepută și am văzut prieteni care se luptă cu aceste probleme. Trebuie să îi încurajăm pe tineri să nu le fie frică să ceară ajutor.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton