Homepage  / Știri / Televiziune

Băieții, mamele și pretendentele de la „Mă însoară mama!” pleacă împreună într-o vacanță exotică!

Băieții, mamele și pretendentele de la „Mă însoară mama!” pleacă împreună într-o vacanță exotică!

de Redactia Tvmania

În această seară, la Mă însoară mama!, mamele, băieții și fetele se pregătesc pentru o ultimă evadare care poate să fie și un ultim test pentru cele care se visează mirese. După câteva zile petrecute la munte și altele acasă la viitoarele soacre, pretendentele lui Romulus, Bobby și Ionuț și-au făcut bagajele și vor zbura spre țări mai calde împreună cu cel a cărui inima își doresc să o cucerească, dar și împreună cu mama acestuia.

Înainte de îmbarcare, Cove le va da vestea care va schimba bucuria de pe chipul lor în disperare: o fată va rămâne acasă. În toată această perioadă, mamele și-au făcut deja o idee despre fete și vor decide care dintre ele nu va avea parte de soare, mare și plajă.

 

„E foarte greu pentru mine să las pe cineva acasă. Ele sunt ca și fetele mele, parcă eu le-am născut”, a spus mama lui Ionuț în aeroport, înainte de a anunța cine este următoarea eliminată din show.

 

Tot astăzi, telespectatorii vor putea vedea cum au decurs zilele de relaxare la munte pentru Sorin Alb, DJ-ul din Baia de Arieș, dar și pentru Ovidiu Manta, băiatul venit din Londra pentru a-și găsi sufletul pereche la „Mă însoară mama!”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton