Homepage  / Nu rata!

Ballet Flamenco de Madrid vine la Sala Palatului, pe 24 noiembrie

Ballet Flamenco de Madrid vine la Sala Palatului, pe 24 noiembrie

de Redactia Tvmania

Ballet Flamenco de Madrid, una dintre cele mai prestigioase trupe de flamenco din lume, va susţine spectacolul “Carmina Burana” pe 24 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Spectatorii vor putea urmări, sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, peste 30 de artiști de notorietate internațională, muzicieni și dansatori.

Opera “Carmina Burana” a fost creată de Carl Orff în 1935 şi 1936 şi fascinează și astăzi publicul din întreaga lume. De-a lungul anilor, în jurul acestei ample lucrări a compozitorului german au fost montate numeroase spectacole.

Sub atenta supraveghere a lui Luciano Ruiz, artiștii Ballet Flamenco de Madrid, au creat un melanj între 21 de poeme profane și sacre din epoca medievală și le-au îmbinat armonios cu dansul flamenco. Din punct de vedere vizual spectacolul este unic. Luminile se amestecă cu ritmurile, iar privirile dansatorilor cu arta. Este vorba despre o poveste de iubire pasională cu final fericit, țesută prin dans.

În partea a doua a spectacolului, Ballet Flamenco de Madrid îi invită pe spectatori la “fiesta”, o petrecere autentică a dansului flamenco, plină de pasiune, veselie și emoție. Acesta este momentul în care flamenco apare exact așa cum este: o poezie a grației și virtuozității mișcării picioarelor, un dans al fericirii și bucuriei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton