Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din YouTube în ultima lună. Ce sumă a încasat doar din podcastul cu Anamaria Prodan

Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din YouTube în ultima lună. Ce sumă a încasat doar din podcastul cu Anamaria Prodan
6

de Roxana Mirea,

Selly a realizat un vlog în care le-a arătat fanilor lui câți bani câștigă într-o lună mai mulți youtuberi din România. Printre aceștia, s-a numărat și Codin Maticiuc, care a avut un mare succes cu podcast-ul pe care l-a făcut. În acel podcast, Anamaria Prodan a fost invitată de două ori. Iată câți bani a câștigat Codin Maticiuc în ultima lună din YouTube.

Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcast-ul cu Anamaria Prodan

Selly le-a arătat fanilor lui câți bani câștigă într-o lună mai mulți youtuberi din România. Acesta le-a cerut acordul să filmele un vlog în care să arate veniturile pe care le au din YouTube. Nu fost vloggeri care au refuzat provocarea lui Selly. Printre cei care au acceptat s-au numărat Codin Maticiuc, Dorian Popa și frații Munteanu.

Dintre toți, Codin Maticiuc a avut cel mai mic număr de vizualizări, dar a câștigat cei mai mulți bani într-o lună. Recent, acesta a lansat podcastul „La Mijloc”, în cadrul căruia Anamaria Prodan a fost invitată de două ori.

Selly a mers acasă la Codin pentru a vedea care au fost încasările acestuia din YouTube, în ultimele 28 de zile. Pentru primul podcast cu Anamaria Prodan, care a fost și pe primul loc în trending, Codin Maticiuc a încasat peste 2000 de euro, potrivit libertatea.ro.

codin-maticiuc-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din YouTube în ultima lună

Codin Maticiuc a făcut 5067 de euro într-o lună din YouTube, chiar dacă a avut un număr mai mic de vizualizări decât ceilalți vloggeri prezentați în vlogul lui Selly.

„Codin tocmai mi-a zis că nu a avut niciodată laptop. Acesta nu e laptopul lui. Dacă nu ai avut laptop niciodată, cum ai scris scenariul pentru Miami Bici? (…) Mai mult o să îi arăt eu, pentru că el habar n-are. Tu, Codin, faci conținut în formă long. Faci aceste podcast-uri, care au peste o oră, dar la care se uită și oameni mai mari, mai în vârstă. După casa asta așa, aș putea să zic că ești cel mai bine plătit YouTuber din România.

În ultimele 28 de zile ai avut 2,4 milioane de vizualizări. Cele mai puține vizualizări, dar cei mai mulți bani. 5067 de euro ai generat în ultimele 28 de zile cu un număr foarte mic de vizualizări. Sunt foarte curios cât ai avut doar pe episodul cu Anamaria Prodan. Peste un milion de vizualizări pe o oră și jumătate de conținut. Să vedem câți bani a generat. 2.385 de euro milionul ăsta de vizualizări. Cei care te urmăresc au foarte mulți YouTube Premium”, a spus Selly.

„Se cunoaște valoarea”

Codin Maticiuc a mărturisit că el nu are laptop, iar scenariul pentru filmul de succes „Miami Bici” l-a scris de pe telefon. De asemenea, actorul a scris cartea despre Nuțu Cămătaru tot de pe telefon. Condin Maticiuc a continuat prin a spune că banii trag la el și a precizat că a fost numărul unu în trending.

Am avut când eram mic calculator. (…) De pe telefon am scris scenariul pentru Miami Bici. Dresor de fraieri, la fel e scris pe telefon, în notes. Pot să scriu repede. (…) Banii trag la mine. Banul la ban trage, frățiorule. RPM-ul la mine este 2,28 euro, iar la Selly este 0,4 euro. Se cunoaște valoarea! Că și RPM-ul știe valoarea. (…) Atenție! Am fost în trending, numărul 1”, a spus Codin Maticiuc.

Sursa Foto: captură de ecran YouTube, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton