Homepage  / Vedete străine

Câți bani câștigă Dwayne Johnson pentru o postare pe Instagram. Suma este colosală

Câți bani câștigă Dwayne Johnson pentru o postare pe Instagram. Suma este colosală
7

de Roxana Mirea,

Dwayne "The Rock" Johnson are o avere netă de peste 800 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth. La fel ca în cazul altor celebrități, o parte din această avere netă provine din sumele pe care le primește pentru postările sponsorizate pe rețelele sociale. Ceea ce este cel mai impresionant, însă, este că această valoare netă s-a dublat în mai puțin de un an. Iată câți bani câștigă Dwayne Johnson pentru o postare pe Instagram.

Câți bani câștigă Dwayne Johnson pentru o postare pe Instagram

Nu este niciun secret că Dwayne „The Rock” Johnson primește o sumă destul de mare de bani. El are și o companie de tequila numită Teremana Tequila. De asemenea, acesta este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood în prezent. El mai deține și o ligă de fotbal, pentru care a plătit 15 milioane de dolari. Dar cu cât este plătit pentru fiecare postare pe Instagram?

Un raport recent al HopperHQ a dezvăluit că cele mai bine plătite vedete de pe Instagram sunt Cristiano Ronaldo și Kylie Jenner.

Cristiano Ronaldo marchează pentru al doilea an consecutiv primul loc în listă, câștigând 2,39 milioane de dolari pe postare, o creștere de 49% față de anul trecut. Pe locul al doilea se află Kylie Jenner, sărind de pe locul al patrulea în 2021, cu o creștere de 22% a câștigurilor sale. În acest an, cei din lista primilor 10 câștigă în medie cu 27% mai mult pe postare pe platformă, comparativ cu 2021„, se arată în raportul HopperHQ.

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De asemenea, Dwayne „The Rock” Johnson câștigă și el o sumă de bani colosală pentru fiecare postare pe Instagram, scrie yahoo.com.

Potrivit HopperHQ, Dwayne „The Rock” Johnson câștigă 1.712.000 de dolari pentru fiecare postare sponsorizată pe Instagram, ceea ce îl face să fie a șasea cea mai bine plătită celebritate de pe această platformă. Acesta are peste 326 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton