Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Suma de bani cu care Sorin Bontea a rămas după „Asia Express”. „Nu am luat decât…”

Suma de bani cu care Sorin Bontea a rămas după „Asia Express”. „Nu am luat decât...”
8

de Andra Stana,

Sorin Bontea a spus cu ce sumă de bani a rămas după „Asia Express”. Juratul de la „Chefi la cuțite” a făcut dezvăluiri legate de participarea la emisiunea de la Antena 1 chiar în cadrul show-ului culinar. Fiecare apariție a lui Sorin Bontea în cadrul „Chefi la cuțite” este memorabilă. Bontea a câștigat simpatia oamenilor de acasă cu ajutorul talentului său culinar. În al doilea rând, nu trebuie uitat nici spiritul de glumă de care dă dovadă.

Juratul de la „Chefi la cuțite” a spus cu ce sumă a rămas după „Asia Express”

Sorin Bontea a făcut dezvăluri legate de banii primiți după participarea la Asia Express, scrie spynews.ro.

În aventura din Asia, Sorin Bontea a făcut echipă cu Răzvan Fodor, soțul actualei prezentatoare a show-ului, Irina Fodor. Cei doi au trecut prin multe momente grele, dar au reușit să facă față provocărilor.

Printre cele mai grele provocări de la „Asia Express” se numără degustarea de insecte. În sezonul 9 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea și-a amintit de experiența neplăcută din competiția pe care a câștigat-o. Totul după ce chef Cătalin Petrescu – un specialist în bucătăria japoneză – a gătit un preparat cu greieri, gândaci, lăcuste și alte insecte.

Suma-de-bani-cu-care-Sorin-Bontea-a-ramas-dupa-Asia-Express-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pe lângă insecte, jurații au avut parte și de un preparat deosebit, ouă putrezite. După degustare, chef Bontea și-a amintit de vremurile trăite la „Asia Express”.

,,Îmi vine așa o leșinătură!”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, după ce a gustat din ou.

,,Eu mâncam și plângeam, mă. Îmi curgeau lacrimile, atât de rău era! Eu lângă ăla mâncam ceapă.”, a comentat Sorin Bontea.

,,Da, mă! Dar tu ai luat și 30.000 de euro la final”, i-a spus Florin Dumitrescu lui Bontea.

După acest schimb de replici, Bontea a dezvăluit cu câți bani a rămas după aventura din Asia. El a spus că a împărțit cu Răzvan Fodor premiul.

„Nu am luat decât 15.000 de euro, 15.000 de euro i-a luat Fodor”

„Nu am luat decât 15.000 de euro, 15.000 de euro i-a luat Fodor”, i-a răspuns acesta lui Florin Dumitrescu. Într-un final, acesta i-a dat dreptate.

Deși a avut parte și de întâmplări neplăcute, juratul își amintește cu drag de experiența trăită în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”.

Un nou sezon al emisiunii „Asia Express” va începe la Antena 1 în această toamnă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton