Homepage  / Vedete

Barbara Mori a devenit bunică la 38 de ani

Barbara Mori a devenit bunică la 38 de ani

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriţă Barbara Mori are o nepoţică, anunţă peopleenespanol.com. Fiul ei, Sergio Mayer Mori (în vârstă de doar 18 ani), a devenit tatăl unei fetiţe, rezultată în urma relaţiei pe care a avut-o cu modelul brazilian Natalia Subtil.

barbara-mori

Bebeluşul s-a născut pe 21 noiembrie, a avut 3.335 kg şi a primit numele de Mila. Barbara l-a susţinut foarte mult pe fiul ei când a aflat că va deveni tată, între cei doi fiind o relaţie puternică.

Pentru actriţă, dragostea nu ţine cont de vârstă: l-a născut pe Sergio când avea 20 de ani, în timpul relaţiei cu actorul Sergio Mayer, iar în februarie anul acesta protagonista din „Rubi” s-a căsătorit cu Kenneth Ray Sigman, un jucător de baseball mexican, mai tânăr decât ea cu 11 ani.

sergio-fiul-lui-barbara-mori

Barbara a fost alături de Natalia la spital când a născut, iar micuţa a fost vizitată şi de tatăl lui Sergio care, la început, nu a fost de acord cu faptul că fiul său are un copil la doar 18 ani. Când a văzut-o însă pe Mila, Sergio s-a înmuiat şi a zis despre nepoata lui că este foarte frumoasă.

mila

Cât despre Sergio Jr., acesta şi-a luat în serios rolul de tată, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Natalia, însă recunoaşte că nu toate îndatoririle de părinte sunt pe placul său.

„Într-adevăr e frumos să ai un copil, dar, în acelaşi timp, este şi foarte obositor. Să schimbi scutece nu este chiar cel mai minunat lucru, dar trebuie să fac şi asta”, a zis el citat de mx.hola.com.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton