Homepage  / Vedete străine

Bárbara Mori, Rubi din celebra telenovelă, recunoaște că și-a înșelat iubitul

Bárbara Mori, Rubi din celebra telenovelă, recunoaște că și-a înșelat iubitul
7

de Anda Dincă,

Cunoscuta actriță de telenovele Bárbara Mori a făcut recent niște declarații, care i-a surprins pe fani. Interpreta personajului Rubi, din serialul cu același nume din 2004, a povestit că, în trecut, a avut probleme cu alcoolul, iar din cauza exceselor a ajuns să-și înșele partenerul de viață.

„Motivul pentru care am încetat să mai beau a fost pentru că am făcut o greșeală foarte gravă, și anume i-am fost infidelă iubitului meu”. De atunci, actrița în vârstă de 45 de ani a lucrat la ea însăși, a făcut terapie, a citit mult pentru a deveni o persoană mai bună.

„Am reușit să-mi construiesc iubirea de sine, ca să-mi dau seama de ființa frumoasă care trăiește în mine. În acest moment al vieții mele mă simt mai fericită ca niciodată, mai mulțumită ca niciodată de persoana care am devenit, de actrița care sunt, de mama care sunt”, a conchis ea.

Bárbara Mori a fost greu încercată de viață

Din 2018, Bárbara Mori (45 de ani) se află într-o relație cu regizorul şi producătorul Fernando Rovzar și spune că se bucură alături de el “de ceea ce a construit la nivel personal și profesional”.

Ea nu a avut însă o copilărie prea fericită, căci a avut un tată alcoolic și violent. Mai mult, a devenit mamă de la o vârstă fragedă. La 20 de ani l-a născut pe fiul ei, Sergio, rezultat din relația cu actorul Sergio Mayer.

Sergio Mayer Mori nu doar că i-a călcat pe urme mamei și s-a făcut actor, dar a devenit și tată de tânăr. În 2016, pe când avea doar 18 ani, s-a născut fiica sa, Mila, Bárbara devenind bunică la doar 38 de ani.

Actrița cu origini uruguayene a avut un scurt mariaj de un an (2016-2017) cu un jucător de baseball Kenneth Ray Sigman, dar și probleme de sănătate. Ea a fost diagnosticată cu cancer la sân la vârsta de 29 de ani. Medicii au detectat boala în stadiu incipient, iar în prezent ea este complet vindecată. Ulterior Bárbara a făcut parte din documentarul „1 pe minut” (“1 a Minute”, 2010), care împărtășește informații relevante referitoare la viața unei paciente cu cancer de sân.

Prezentă la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta, Bárbara a promovat, alături de colegii ei, cea mai recentă peliculă în care a jucat, “Perdidos en la noche”.

“A fost o călătorie extraordinară de la primul apel primit de la Amat (n.r. – regizorul Amat Escalante). Aseară am prezentat filmul la Festivalul de Film de la Cannes și răspunsul publicului a fost emoționant, ovațiile au durat câteva minute. Nu am mai experimentat așa ceva. Mulțumesc!”, a declarat actrița pe Instagram. Pelicula îi mai are în distribuție pe Juan Daniel García Treviño și Ester Expósito și spune povestea unui tânăr de 20 de ani, care încearcă să-și găsească mama dispărută fără urmă. 

Cel mai recent serial în care a jucat Bárbara se numește “Las Azules” și a fost lansat pe platforma Apple TV anul trecut. Producția are la bază o poveste adevărată și urmărește poveștile a 4 femei, care se înrolează în poliție, în anii ‘70.

barbara-mori-317733273_216148260806749_2780606820727848195_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

sursa foto Instagram Barbara Mori

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton