Homepage  / Știri

Barbara Mori şi-a scos băiatul în lume

Barbara Mori şi-a scos băiatul în lume

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriţă în varstă de 33 de ani, Barbara Mori, a venit împreună cu băiatul ei la premiera filmului “Viento en contra”.

Sergio Jr. are 13 ani şi este fructul relaţiei dintre Barbara şi iubitul ei din tinereţe, actorul Sergio Mayer (pe care îl puteţi vedea în prezent în “Stăpâna” la Acasă într-un rol negativ). Mai mult, adolescentul debutează ca actor în această peliculă în care joacă şi pe care o co-produce mama lui.

La premiera de gală şi-a făcut apariţia atât Sergio Mayer, cât şi un alt fost iubit de-al Barbarei, Jose Maria Torre, care a ajutat-o pe aceasta la producţie.

Filmul “Viento en contra” prezintă povestea unei mame (Mori) care îşi creşte singură copilul, iar din distribuţie mai fac parte Alejandra Barros şi Mauricio Islas.

“Cred că este personajul cu care mă identific cel mai mult din cariera mea pentru că interpretez o femeie care se zbate singură pentru fiul ei, aşa cum am făcut şi eu”, a spus Barbara.

Iar fiul ei a completat-o: “Nu a fost chiar atât de greu să joc în acest film. Ştiam că Barbara era actriţa când eram pe platouri şi mama mea când îmi zicea să fac unele lucruri.

Sergio Jr. studiază în prezent la o şcoală militară din Statele Unite şi nu intenţionează să urmeze o carieră în actorie, ci una în muzică.

Filmul “Viento en contra”  intră în cinematografele din Mexic din 30 septembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton