Homepage  / Vedete / Vedete străine

Bárbara Mori şi William Levy ar putea juca împreună

Bárbara Mori şi William Levy ar putea juca împreună

de Redactia Tvmania

Cunoscuta producătoare mexicană Carla Estrada este în căutarea unor protagonişti pentru viitorul ei proiect, un serial asemănător celor din Statele Unite. Conform telemundo.com, ea a pus ochii pe Bárbara Mori (37 de ani) şi William Levy (35 de ani) şi ar dori să le ofere rolurile principale într-o producţie TV cu un scenariu original, diferit de telenovelele cu care şi-a obişnuit fanii.

bmwl

Mai mult, aceasta ar putea fi ultima telenovelă pe care William ar face-o pentru Televisa, pentru că, în curând, lui îi va expira contractul pe care îl are cu această casă de producţie. William nu a mai apărut într-o nouă telenovelă după „Furtuna din adâncuri” (2013), el acceptând roluri minore în diferite producţii hoollywood-iene.

william levy resident evil

În prezent, actorul fimează, în Africa de Sud, pentru pelicula „Resident Evil: The Final Chapter”, a cărei protagonistă este Milla Jovovich. Filmul va avea premiera în 2017, iar William va juca rolul lui Christian, un bărbat care va omorî mai mulţi zombie.

levy 4

La rândul ei, Barbara Mori a început să lucreze la un nou film. Este vorba despre comedia „#BuscandoaInés”, în care mai apar Juan Pablo Medina şi Angélica Aragón.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton