Homepage  / Vedete

Barbara Mori va fi bunică la 38 de ani

Barbara Mori va fi bunică la 38 de ani

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriţă de origine uruguaiană va deveni, anul acesta, bunică la doar 38 de ani, anunţă mx.hola.com.

Fiul ei, Sergio Mayer Mori, de 18 ani, va avea un copil cu Natalia Subtil, un model brazilian, mai mare decât el cu 10 ani. Sergio a povestit că la început a fost şocat când a aflat că va deveni tată, însă cu timpul s-a obişnuit cu ideea şi chiar se bucură acum: „Am fost foarte surprins când am aflat, evident nu mă aşteptam, oricum cred că o asemenea veste şochează pe orice bărbat, nu doar pe mine. Am emoţii şi sunt entuziasmat că voi fi tată. Voi face tot ce îmi stă în putere, atât cât voi putea, să mă ocup de acest copil şi să nu-i lipsească nimic. Am primit un exemplu bun de la părinţii mei”.

Sergio şi Natalia nu mai formează un cuplu (gurile rele spun că s-au despărţit când au aflat vestea cea mare), însă cei doi vor continua să rămână prieteni de dragul bebeluşului pe care îl vor avea împreună.

Mama lui Sergio, Barbara Mori, nu a dat nicio declaraţie până acum, însă apropiaţii spun că ea îşi va sprijini fiul aşa cum a făcut-o mereu. Mai mult, actriţa l-a născut când avea 20 ani, iar în prezent este căsătorită cu un jucător de baseball în vârstă de 26 de ani.

Tatăl lui Sergio, actorul de telenovele Sergio Mayer (50 de ani), nu a fost de acord cu faptul că va fi bunic. El se teme că Sergio Jr. îşi va abandona cariera muzicală din cauza acestor evenimente.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton