Homepage  / Vedete străine

Bărbați în fuste! Robert Pattinson a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Paris

Bărbați în fuste! Robert Pattinson a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Paris
7

de Cătălina Matei,

Tot mai multe celebrități masculine poartă în public, la diferite evenimente, fuste. De la Brad Pitt, care a apărut anul trecut pe covorul roșu într-un model lejer din in, până la „nou intratul” în club, Robert Pattinson. Actorul din „Twilight” și „Batman” a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Paris.

Prezent la Săptămâna Modei de la Paris, Robert Pattinson a avut o apariție spectaculoasă la prezentarea colecției Dior toamnă-iarnă 2023-2024 din 20 ianuarie. Nu pe podium, deși actorul din „Twilight” a mai încercat postura de manechin în trecut, ci în public, printre invitați de seamă.

Chiar dacă nu a urcat pe podium, ținuta lui Pattinson este din colecția actuală Dior, actorul fiind, de altfel, și ambasadorul celebrei case de modă.

Robert Pattinson a ales o ținută șic în maro și gri, cu o jachetă cu fermoar cu textură fleece. În partea de jos, outfit-ul a fost completat cu o fustă plisată, bleumarin, din tweed, care a lăasat la vedere cizmele negre până la genunchi.

Robert Pattinson wearing a kilt leaves Dior show – ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Actorul din „Batman” colaborează cu Dior de aproape zece ani și este un ambasador al parfumurilor Dior.

Printre vedetele care au asistat la prezentarea Dior, alături de Robert Pattinson, au mai fost David Beckham și Gwendoline Christie, actrița din serialele „Urzeala Tronurilor” și „Wendsday”.

Alți bărbați celebri în fuste!

Tot mai mulți bărbați celebri de la Hollywood optează pentru aparițiile lor la evenimente importante să se afișeze în fuste. Obiectul vestimentar destinat până nu demult doar femeilor a ajuns să fie purtat la fel de bine și de urmașii lui Adam.

De exemplu, anul trecut, la premiera filmului „Bullet Train”, ținuta lui Brad Pitt a geenrat articole pretutindeni, în toate publicațiile. Actorul a purtat atunci, pe covorul roșu, un sacou maro, din in, și o fustă din același material, tot maro, lungă până la genunchi. Totul, asortat cu o cămașă roz, bocanci și ochelari de soare. Întrebat de ce a ales această ținută pe covorul roșu, vedeta de la Hollywood a răspuns: „Briza, briza!”, făcând referire la căldura extremă pe care trebuie să o suporte cei care poartă pantaloni, scria la acel moment Sky News.

Brad Pitt, alături de  Aaron Taylor-Johnson și Brian Tyree Henry

Astfel, Brad Pitt s-a alăturat și el unui număr tot mai mare de vedete fotografiate purtând fuste neutre din punct de vedere al genului, de la numărul pliat de sub genunchi al lui Oscar Isaac la premiera „Moon Knight” până la fusta mini roz metalizat a lui Lil Nas X.

În același timp, actorul Billy Porter, starul „Schitt’s Creek” Dan Levy, baschetbalistul Russell Westbrook și rapperul A$AP Rocky au îmbrățișat tendința.

Billy Porter
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton