Homepage  / Articole

Bărbatul perfect, în viziunea Adelei Popescu

Bărbatul perfect, în viziunea Adelei Popescu

de Redactia Tvmania

Actriţă în “Iubire şi onoare”, dansatoare neaşteptat de talentată la “Dansez pentru tine”, Adelei Popescu îi merge din plin în carieră. Doar la capitolul dragoste stă mai prost, însă roşcata de 24 de ani ştie exact ce vrea şi… nu disperă. Cum arată bărbatul perfect, în viziunea ei, a dezvăluit pentru revista “TV Satelit” care apare sâmbătă, 13 noiembrie, pe piaţă.

.

Vara aceasta, s-a despărţit de Marius Kalmar după o relaţie de trei ani, iar Adela nu şi-a făcut încă un alt iubit. Nici nu are timp şi nici nu o interesează să fie cu cineva doar de dragul de a fi, a declarat ea pentru “TV Satelit”

“Nu e important să ai pe cineva alături, ci pe acel cineva”, a zis roşcata scurt şi la obiect. Adela (24 de ani) are în minte creionat portretul celui care i-ar putea fura inima pentru totdeauna: “Mi se pare important să aibă umor, să fie generos, să ştie mai multe, dar să nu-şi dorească în fiecare moment să arate asta, şi apreciez capacitatea lui de a transforma împreună cu mine fiecare moment în cel mai important de până atunci.”

Tot în revista “TV Satelit” din 13 noiembrie, găsiţi şi un supliment de sănătate dedicat remediilor bolilor din sezonul rece.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton