Homepage  / Vedete / Vedete străine

Bariş Arduç, din „Preţul dragostei”, se lasă greu convins de producători

Bariş Arduç, din „Preţul dragostei”, se lasă greu convins de producători
4

de Redactia Tvmania

Bariş Arduç (30 de ani) este una dintre vedetele principale ale postului turcesc Star TV, el apărând în clipul de promovare al postului în sezonul toamnă-iarnă. Aşa că fanii se aşteptau să-l vadă într-un nou serial cât mai curând. Doar că protagonistul serialului “Preţul dragostei” (în original “Kiralik Aşk”) este greu de convins, el respingând 5 scenarii în ultimele 7 luni, susţin cei de la haberum.com. 

 

Până se va decide ce proiect tv să accepte, Bariş îşi promovează în prezent filmul “Mutluluk zamanı” (în traducere “Timpul fericirii”), o comedie romantică care va avea premiera în Turcia pe 10 noiembrie. Filmările peliculei au avut loc vara aceasta, iar Bariş i-a dat din nou replica frumoasei Elçin Sangu, partenera sa din “Preţul dragostei” (serial difuzat şi la noi anul acesta de Acasă). Pe Elçin o mai ştiţi şi din producţiile “În dragoste şi în război” şi “O poveste de iubire”.

Deşi fanii şi-ar fi dorit să-l vadă pe Bariş împreună cu Elçin şi în spatele camerelor, în viaţa reală actorul este logodit cu scenarista Gupse Özay.

 

Vedeţi aici trailerul filmului “Mutluluk zamanı”:

 

 

 

baris arducIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton