Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Barış Arduç trece la seriale de epocă! Care va fi următorul rol al actorului turc

Barış Arduç trece la seriale de epocă! Care va fi următorul rol al actorului turc

de Redactia Tvmania

L-am văzut în comedii romantice, drame și pelicule de acțiune, dar de la toamnă, Barış Arduç – vedeta unor seriale turcești precum „Între tine și rău”, „Legea familiei” și „Prețul dragostei” – va îmbrăca straie de războinic, cele ale unui mare sultan din secolul XI!

Unul dintre cele mai de succes seriale turcești ale sezonului 2020-2021 în țara de origine este producția istorică a televiziunii naționale din Turcia (TRT) „Uyanış: Büyük Selçuklu”, o poveste despre începuturile Imperiului Selgiuc, genul de producție istorică amplă, costisitoare (din cauza decorurilor și costumelor), dar care merge foarte bine la telespectatorii turci.

Pentru al doilea sezon al acestui serial, de la toamnă, scrie presa turcă, rolul principal va fi preluat de Barış Arduç, actorul urmând să îi dea viață lui Alp Arslan, despre care Wikipedia scrie așa: născut în 1029 – mort în 1072, a fost al doilea sultan al dinastiei Seljuq și stră-nepotul lui Seljuq, fondatorul dinastiei ce-i poartă numele. El a preluat numele de Muhammad bin Da’ud Chaghri atunci când a adoptat Islamul. Pentru priceperea sa militară, vitejia personală și abilitățile în luptă a obținut numele de familie Alp Arslan, care înseamnă „Leu Războinic„ în turcă.

Barış Arduç trece la seriale de epocă! Care va fi următorul rol al actorului turc

Fanii serialului sunt nemulțumiți

În ciuda faptului că „Uyanış: Büyük Selçuklu” este un mare succes, momentan, titlul este în centrul unei mari controverse mari, pentru că distribuția serialului se va schimba radical. Toate personajele principale din primul sezon – Bugra Gülsoy, Hatice Şendil („Dila”), Ekin Koç, Sevda Erginci și alții asemenea – vor dispărea din poveste la sfârșitul sezonul curent, pentru că, de sezonul viitor, povestea va face un salt înapoi în timp, pentru a putea spunea povestea lui Alp Arslan, personajul lui Barış Arduç.

Potrivit tabloidelor locale, decizia ar fi provocat discuții aprinse în culise, actorii fiind nemulțumiți de decizia producătorului, care ar fi hotărât mișcarea relativ recent, de unul singur.

Prins în mijlocul acestei controverse, Barış Arduç nu a comentat încă nimic.

 

Mai are un proiect, un serial Netflix

Până când îl vom vedea în sultan, la toamnă, gata oricând de luptă, pe actor îl vom vedea și la Netflix, într-un serial confirmat oficial de platformă încă de la sfârșitul anului trecut, „Kod Adi: Kulüp”.

Avându-i în rolurile principale pe Gökçe Bahadır, Barış Arduç și Salih Bademci, serialul „Kod Adi: Kulüp” spune povestea Matildei, o croitoreasă care lucrează la cel mai revoluționar club de noapte din orașul Istanbul din 1955. Ea este mama lui Rasel, care nu a știut de existența ei până în ziua în care Matilda a fost grațiată și eliberată din închisoare.

Femeia se străduiește să se descurce cu orgoliile lui Orhan, managerul clubului, ale lui Celebi, șeful ei, și ale artistului vizionar Selim, încercând, în același timp, să-și repare relația cu fiica ei, care este pe cale să se îndrăgostească de cunoscutul Fistik Ismet, un mare afemeiat. Rai pentru clienți și iad pentru angajați, clubul se va transforma odată cu sosirea Matildei, devenind căminul celor care interpretează un alt personaj în viețile lor. Poate că cea mai bună familie este cea formată din oameni care nu au mai avut parte de așa ceva!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton