Homepage  / Vedete / Vedete străine

Baris Falay își face apariția cu un nou rol în „Furtună pe Bosfor”

Baris Falay își face apariția cu un nou rol în „Furtună pe Bosfor”

de Redactia Tvmania

Baris Falay, îndrăgitul actor cunoscut publicului din România în rolurile interpretate în serialele „Yaman” și „Ezel”, își face apariția în această seară, în producția „Furtună pe Bosfor”, difuzat luni și marti, de la ora 20.00, la Kanal D.

Baris Falay

Baris Falay va interpreta rolul lui Harun, fostul iubit al avocatei Candan, cea care se ocupa de cazul lui Ozkan, tatăl biologic al lui Cansu.

În episodul din această seară, explozia mașinii lui Cihan și accidentul lui Hazal, care este la un pas să se înece în mare, generează panica la vila Gurpinar.

Baris Falay 1

În vreme ce Cihan încearcă să o convingă pe Gulseren să nu se lase intimidată de Dilara și să nu o abandoneze pe Hazal, are loc explozia mașinii acestuia. Bulversați de dezastrul produs, cei doi aud strigătele disperate ale lui Hazal care se prăbușise în mare. În cele din urmă tânăra este adusă la suprafață de către Cihan, cu ajutorul lui Gulseren. Cei doi părinți disperați fac eforturi să o readucă la viață pe Hazal care se află în stare de inconștiență.

Pe fondul tragicelor întâmplări, Candan apelează la sprijinul lui Harun, fostul său iubit, pe care îl cheamă la Istanbul să o ajute în demersurile sale de a se răzbuna pe Dilara și familia acesteia. Harun îl urăște de moarte pe Cihan și este hotărât să se răzbune.

În această seară, de la ora 20.00, Kanal D difuzează un nou episod din serialul „Furtună pe Bosfor”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton