Homepage  / Articole

Pavel Bartoş îl preferă pe juratul Andi Moisescu

Pavel Bartoş îl preferă pe juratul Andi Moisescu

de Redactia Tvmania

O fi jucat el în câteva seriale realizate de MediaPro, dar Pavel Bartoş şi-a dat dovada talentului actoricesc la “Românii au talent”, pe care îl prezintă alături de Smiley: umor, capacitatea de a improviza şi multă, multă carismă.

Care este juratul preferat?

Juratul meu preferat este Andi Moisescu şi asta pentru că poate să fie critic cu un moment/om/talent, dar în acelaşi timp să-i acorde încrederea în forţele proprii. Adică, ştie cum să îmbrace vorbele şi, culmea, îl şi crezi!

Cu ce număr te-ai prezenta la „Românii au talent”?

În primul rând, aş căuta să fie unul spectaculos şi aş încerca să-mi depăşesc limitele. Probabil că asta i-ar impresiona.

Ce concurent te-a şocat cel mai mult la preselecţii?

Momentul No Limit, trupa de hipoacuzici, momentul lui Gigel Frone, pentru că este un om care a reuşit să-şi depăşească condiţia.

Cu ce răni te-ai ales la preselecţii?

Marea mea bucurie e că nu e nici una vizibilă. Vorba aia: nu la faţă că’s artist, dar am avut parte de vânătăi „datorate” diferitelor căzături, reflectoare, lăzi care ne-au căzut în cap, pe cap.

Ce le spui de obicei concurenţilor respinşi?

În cazul în care nu au avut cea mai bună zi le spun să nu se lase. În cazul în care momentul sau talentul nu există încerc să-i conving că în viaţă există şi alte opţiuni

Cum te pregăteşti pentru ediţiile live?

N-am o pregătire specială. Mă ajută că sunt actor de teatru şi în fiecare seară iau contact cu publicul, iar asta îmi dă relaxarea necesară şi plăcerea emisiunilor live.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton