Homepage  / Articole

Bat clopote de nuntă pentru Giulia Anghelescu!

Bat clopote de nuntă pentru Giulia Anghelescu!

de Redactia Tvmania

Săptămâna aceasta, la “D Paparazzi”, Giulia Anghelescu și Ileana Badiu fac dezvăluiri incendiare despre viața lor personală. Duminica asta, începand cu ora 19.45, Adelina Pestrițu vă invită în lumea strălucitoare a vedetelor.

Giulia Anghelescu vorbește în premieră despre relația ei cu Vlad Huidu (fratele lui Șerban Huidu). Cu toate că de-a lungul timpului artista a evitat să dezvăluie vreun detaliu legat de povestea lor de dragoste sau despre momentele de separare, aceasta le-a mărturisit reporterilor „D Paparazzi” că, după o perioadă de pauză, viața ei sentimentală e mai frumoasă ca niciodată.

“Ciorba reîncălzită are un gust senzațional”, a declarat aceasta. Ba, mai mult, se pare că ea și iubitul ei se îndreaptă cu pași siguri spre căsătorie:

“De data asta sunt sigură că va fi forever and ever, nu trebuie decât să ne hotărâm asupra datei!”, a dezvăluit Giulia Anghelescu.

Ileana Badiu ne dezvăluie care sunt bunătățile care-i fac cu ochiul dintr-un meniu cu specific turcesc. Echipa “D Paparazzi” a urmat-o în Turcia la un eveniment monden și a aflat ce preparate îi plac.

“Ador baclavalele turcești și spun nu shaormelor și kebab-ului”, a spus ea. Ileana Badiu reusește să-și conducă afacerea de succes, să fie o mamă excepțională și o soție devotată, chiar dacă soțul ei muncește în Germania și poate să-l vadă doar în weekend. “Fără romantism nu pot să trăiesc și câteodată îmi trimit bona la plimbare cu copilul”, dezvăluie aceasta despre modul în care știe să-și țină soțul aproape.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton