Homepage  / Articole

Bat clopote de nuntă pentru Sandra Bullock

Bat clopote de nuntă pentru Sandra Bullock

de Redactia Tvmania

Sandra Bullock a găsit deja tatăl perfect pentru copilul ei adoptiv Louis, dar a găsit și un soț pentru ea. Vorbim desigur de Ryan Reynolds, bărbatul care i-a fost alături, ca prieten, timp de mai bine de 10 ani, scrie National Enquirer.

„Sunt cuplul perfect”, a spus un prieten al celor doi actori.

„Sandra și Ryan sunt meniți să fie împreună. Amândoi râd despre faptul că există o diferență de vârstă între ei (mai exact, 13 ani), dar și despre zvonurile cum că ea și-ar fi găsit un bărbat – jucărie”, a mai spus sursa.

Sandra Bullock și Ryan Reynolds se pare că ar plănui deja nunta, despre care se spune că va fi una deloc pompoasă, scrie femalefirst.co.uk. Tot un zvon este și faptul că așa zisa nuntă semi-secretă va avea loc imediat după vacanța celor doi, care au plecat în Wyoming.

Actrița de 47 de ani și starul din „Change-Up”- care s-a despărțit, în luna decembrie a anului trecut, de soția lui, Scarlett Johansson, după doar doi ani de mariaj- au o relație despre care lumea a început să vorbească din ce în ce mai des.

Cele mai noi zvonuri sunt că cei doi actori au plecat într-o vacanță împreună. Deși nu au ales o destinație exotică, ci au plecat în Wyoming, în State, prietenii lor spun că în timpul acestor zile de odihnă a fost hotărâtă și data nunții.

O sursă citată de revista americană Star a spus că: „Ryan este deja gata să oficializeze totul atunci când ea decide. Și văzând cât de repede s-a legat de Louis (fiul adoptiv al Sandrei, n.r.), ea a hotărât să își pună pirostriile”.

„Ei au început să organizeze totul astfel încât să fie cât mai simplu, și care să le reflete stilul de viață relaxat”, a mai spus sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton