Homepage  / Vedete străine

Bătălia juridică dintre Meghan Markle și sora ei s-a încheiat. Care este verdictul judecătorului

Bătălia juridică dintre Meghan Markle și sora ei s-a încheiat. Care este verdictul judecătorului
10

de Roxana Mirea,

Meghan Markle a fost dată în judecată de către sora ei, Samantha Markle, fiica cea mare a lui Thomas Markle, pe motiv că ducesa a făcut declarații defăimătoare la adresa ei. Ei bine, bătălia juridică a ajuns la sfârșit, iar judecătorul a dat un verdict clar în acest caz.

Meghan Markle, victorie în procesul intentat de sora ei

În timp ce prințul Harry a revenit în țara natală pentru a fi prezent în sala de judecată, Meghan Markle a câștigat o bătălie în instanță împotriva surorii sale, Samantha, respingând un proces pe care aceasta îl intentase împotriva ei.

Meghan Markle a fost acuzată de sora ei că a răspândit „minciuni vădit false și rău intenționate” spunând că a fost „copil unic” în fața unei „audiențe mondiale” în timpul interviului acordat în 2021 lui Oprah Winfrey. În plus, în proces se spune că „a orchestrat o campanie pentru a defăima și distruge reputația surorii și a tatălui ei”. Acest lucru a fost făcut, potrivit reclamantului, pentru a o supune pe Samantha la „umilință și ură la scară globală”. De asemenea, ea a susținut că „Finding Freedom”, cartea scrisă de jurnaliști simpatizanți ai cuplului regal, a inclus „afirmații false” despre ea, potrivit hola.com

Ce pretenții au prințul Harry și Meghan Markle ca să participe la încoronarea regelui Charles al III-leaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Acum, judecătoarea Charlene Edwards Honeywell din Florida a respins procesul pe motiv că Meghan și-a exprimat „o opinie despre copilăria ei și relația cu sora ei vitregă”. Așadar, fiind vorba despre modul în care își amintește anii copilăriei, „nu se poate demonstra că este fals”.

„Instanța consideră că declarația pârâtei nu este nici verificabilă în mod obiectiv și nici nu face obiectul unor dovezi empirice. Reclamantul nu poate respinge în mod plauzibil opinia pârâtei despre propria copilărie.” În ceea ce privește afirmațiile din carte, judecătorul le-a respins, de asemenea, deoarece Samantha nu a putut dovedi că Meghan a intervenit în conținutul exemplarului.

Meghan Markle sister goes on TV to apolgise to British royalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Ce premiu a câștigat Meghan Markle

Această victorie juridică se adaugă la recenta victorie profesională a lui Meghan Markle: premiul Gracie pentru podcastul său Archetypes. Premiile Gracie răsplătesc programele exemplare create de, pentru și despre femei în toate fațetele mass-media și divertismentului.

Mulțumesc Fundației Alliance for Women in Media pentru această prestigioasă distincție. Acesta este un succes comun pentru mine și pentru echipa din spatele Archetypes, dintre care majoritatea sunt femei, și pentru invitații inspirați care mi se alătură în fiecare săptămână”, a fost mesajul de mulțumire al lui Meghan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton