Homepage  / Seriale / Seriale americane

Bătălia platformelor. Apple mizează pe Steven Spielberg pentru a-l învinge pe Netflix

Bătălia platformelor. Apple mizează pe Steven Spielberg pentru a-l învinge pe Netflix

de Redactia Tvmania

Firma californiană Apple s-a predat cu arme, bagaje și buget în mâinile lui Steven Spielberg. Regele diverstimentului va produce, pentru platforma de streaming, remake-ul serialului din anii '80, „Călătorie în timp” / „Amazing Stories”.

Steven Spielberg, remake-ul unui serial capabil să anime nostalgicii anilor ’80 plus un buget pe măsură: Apple și-a pus toate ouăle într-un singur coș pentru a-și aranja marea lovitură. Gigantul este gata să se bată cu restul platformelor de streaming (Netflix, Amazon, HBO pentru a-i numi numia pe câțiva dintre ei) și a aruncat prima mănușă: primul proiect original al său va fi remake-ul serialului „Călătorie în timp”.

Lansată de Steven Spielberg și difuzat din 1985 până în 1987 la NBC, această antologie de 45 de episoade, care amestecă SF-ul cu horror-ul și fantasticul, nu a avut foarte mare priză la public la momentul acela, dar a câștigat numeroase premii Emmy și a devenit clasică datorită pleadei de regizori și actori implicați în proiect. Pe lângă Spielberg însuși, Clint Eastwood, Martin Scorsese, Robert Zemeckis, Joe Dante, Tobe Hooper au făcut mai multe episoade, în care au jucat: Kevin Costner, Charlie Sheen, Forest Whitaker, Mark Hamill, Patrick Swayze sau Christopher Lloyd.

Serialul va avea 10 episoade, iar bugetul alocat pentru fiecare episod se va ridica la 5 milioane de dolari, anunță Wall Street Journal. Jennifer Aniston și Reese Witherspoon fac parte deja din lista scurtă a actrițelor cu care au început negocierile. Noul „Călătorie în timp” va fi disponibil pe platforma de streaming a Apple, iTunes.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton