Homepage  / Știri

BBC a prezentat noua echipă „Top Gear”

BBC a prezentat noua echipă „Top Gear”

de Redactia Tvmania

BBC a recrutat şapte prezentatori pentru relansarea show-ului auto: Rory Reid, Sabine Schmitz, Matt LeBlanc, Chris Evans, Chris Harris, Eddie Jordan şi Stig (foto, de la stânga la dreapta).

Top Gear

Dacă Matt LeBlanc, Chris Evans şi The Stig erau anunţaţi dinainte, numele celorlalţi patru au fost dezvăluite în premieră.

Jurnalistul Rory Reid a fost recrutat în urma audiţiilor publice. El a mai prezentat o serie auto online („Car Tech”) pentru CNET şi a apărut în emisiunea „Gadget Geeks” de la Sky 1.

Pilotul german Sabine Schmitz va fi prima co-prezentatoare „Top Gear” din ultimii 15 ani. Ea a mai apărut în show-ul auto de la BBC, la invitaţia lui Jeremy Clarkson.

Chris Harris este pilot de curse şi jurnalist, care a scris pentru publicaţii auto din Marea Britanie şi găzduieşte propria serie („Chris Harris on Cars”) pe Youtube.

Irlandezul Eddie Jordan are o experienţă bogată în lumea curselor, după ce a condus propria echipă de Formula 1 (Jordan Grand Prix, între 1991-2005) şi a lansat piloţi de talia lui Michael Schumacher.

Enigmaticul Stig a rupt tăcerea cu următorul mesaj codat: „-.-. …. . .– .. . –..– / .– . .–-. .-. . / …. – – . .-.-.-“ (Chewie, suntem acasă –n.r.) Replica este împrumutată din „Star Wars: Trezirea Forței” (2015) şi a fost rostită de Han Solo (Harrison Ford), către co-pilotul său, Wookie, pentru a marca revenirea lor pe marile ecrane după 30 de ani.

Noua echipă „Top Gear” va debuta la BBC în luna mai.

Foto: BBC Top Gear Magazine

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton