Homepage  / Articole

Bear Grylls a fost concediat de postul Discovery

Bear Grylls a fost concediat de postul Discovery

de Redactia Tvmania

Cunoscutul realizator al emisiunii „Tehnici esențiale de supraviețuire”, Bear Grylls a fost dat afară de canalul de televiziune Discovery, în urma unor neînțelegeri de natură contractuală, scrie tv.yahoo.com.

Supraviețuitorul Grylls, care are 37 de ani, a lucrat încă din 2006 pentru Discovery Channel, unde a realizat fără întrerupere emisiunea „Man vs. Wild”. Acum, Grylls a lăsat să se înțeleagă că va continua să își urmeze pasiunea, dar nu știe încă ce post îi va găzdui emisiunea.

„Din cauza unor constante dispute contractuale cu Bear Grylls, Discovery a pus capăt tuturor producțiilor realizate în prezent cu acesta”, a precizat un purtător de cuvânt al postului tv.

Se pare că Bear Grylls a refuzat să mai participe la două proiecte ale rețelei de televiziune, deși se angajase inițial că va lua parte la realizarea lor.

Grylls nu este de acord cu rezilierea contractul său, cu atât mai mult cu cât această emisiune i-a adus celebritatea. „Man vs. Wild” a fost difuzată în peste 200 de țări, în care Bear Grylls era abandonat în locuri extrem de neprietenoase și lăsat să lupte pentru supraviețuire.

„Din păcate, Bear Grylls şi Discovery nu au putut să ajungă la un acord comun cu privire la noi programe, însă nu este de acord cu decizia postului de televiziune de a rezilia toate producţiile curente”, a spus purtătorul lui de cuvânt.

Bear Grylls a filmat, în anul 2009, un episod al emisiunii în Transilvania. La acea vreme, realizatorul a descris România ca „un giuvaier al Europei”.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=isH9ZPQ35rI&feature=related[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton