Homepage  / Galerie foto

Bear Grylls decide cine ia 500.000$ într-o competiţie de supravieţuire

Bear Grylls decide cine ia 500.000$ într-o competiţie de supravieţuire

de Redactia Tvmania

Noul program "Bear Grylls: Scapă cu viață!", difuzat din 18 noiembrie, de la ora 21.00, la Discovery, îl aduce în prim plan pe celebrul expert în tehnici de supraviețuire în ipostaza de jurat în cadrul unei competiţii pline de aventură.

Grylls conduce o expediţie extremă, fără întrerupere, pentru a testa capacitatea de supravieţuire a participanţilor. Astfel, 10 echipe a câte doi oameni vor fi testate în condiţii pe care nu şi le-ar fi putut imagina niciodată, aventurându-se în peisajul dramatic şi necruţător al Insulei de Sud din Noua Zeelandă.

Misiunea lor are trei obiective: concurenţii trebuie să supravieţuiască în sălbăticie, să călătorească în grup şi să evite să fie eliminaţi, căci în fiecare săptămână, Bear va trimite acasă o nouă echipă. Astfel, în final va rămâne una singură: echipa care, după părerea expertului, a dovedit că are curaj, iniţiativă şi tenacitate în încercarea de a “scăpa cu viaţă”, iar cei doi membri ai acestei echipe vor obţine marele premiu de 500.000 de dolari, care le poate schimba viaţa.

Pe traseu, Bear va urmări echipele, călătorind alături de ele. Elementele pe care le urmărește sunt spiritul de supravieţuire, inventivitatea şi tenacitatea de care ştie că are nevoie oricine încearcă să scape cu bine din sălbăticie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton