Homepage  / Articole

Bear Grylls de la Discovery se mută la oraş

Bear Grylls de la Discovery se mută la oraş

de Redactia Tvmania

Grylls ne va arăta ce tehnici a deprins în perioada petrecută în trupele speciale ale armatei britanice.

Grylls ne va arăta ce tehnici a deprins în perioada petrecută în trupele speciale ale armatei britanice.

Discovery Channel va difuza, din 6 septembrie, în fiecare luni, noua emisiune a lui Bear Grylls. Show-ul “Tehnici de supravieţuire urbană (Worst-Case Scenario)” te va învăţa despre cum să te fereşti de pericolele din jungla… de asfalt.

.

Legendarul supravieţuitor de la Discovery îşi va demonstra abilităţile într-un decor diferit de cele cu care ne-a obişnuit. Serialul “Tehnici de supravieţuire urbană”, împărţit pe episoade despre anumite pericole, va fi un ghid pentru momentele în care, de exemplu, trebuie să scăpăm dintr-o clădire în flăcări, nu ne funcţionează frânele de la maşină, sau ne trezim în miez de noapte cu hoţii în casă.

.

Şi oraşul poate fi periculos

Noua emisiune a lui Bear Grylls va fi difuzată în fiecare luni, de la ora 22.00, şi are 12 episoade. “Tehnici de supravieţuire urbană” e inspirat din seria de bestsellere cu acelaşi titlu, scrisă de Joshua Piven. Celebrul prezentator al “Tehnici esenţiale de supravieţuire” se va pune, de această dată, în situaţii periculoase cu care oricare dintre noi se poate întâlni (deşertul e ceva mai uşor de evitat, nu?).
Show-ul va fi realizat în stilul unui film de acţiune, iar Bear va îmbrăca atât haina de expert în supravieţuire urbană, cât şi pe cea de cascador. Britanicul ne va arăta cum să rezistăm unei căderi de mai multe etaje cu ascensorul, cum să ieşim la mal dintr-un lac îngheţat, cum să evităm atacul unui rechin, sau cum să evadăm dintr-o maşină care se scufundă în apă. În primul episod al seriei, Grylls demonstrează o ieşire dintr-un vehicul cuprins de flăcări, precum şi salvarea unei persoane în pericol de înec, după un accident suferit de o ambarcaţiune.

.

“Nu intra în panică”

“Bear Grylls îşi demonstrează tenacitatea în faţa diferitelor pericole”, a declarat Clark Bunting, preşedinte şi manager general al Discovery Channel şi preşedinte al Science Channel, într-un comunicat despre noul format. “Grylls îi învaţă pe cei de acasă că nu trebuie să fii un puşcaş marin sau un cascador ca să supravieţuieşti în astfel de situaţii intense – trebuie doar să fii pregătit, să iei decizii de bun-simţ şi să înveţi să nu intri în panică”.
În “Tehnici de supravieţuire urbană”, Grylls va recurge la multe dintre tehnicile deprinse în timpul perioadei petrecute de acesta în trupele speciale ale armatei britanice, printre care cele de auto-apărare, parkour şi conducerea unui autovehicul în situaţii-limită.

.

Episoadele producţiei vor fi împărţite după cum urmează:

  • “Vehicul în flăcări/Accident de navigaţie”
  • “Cablul căzut/Atacul câinilor”
  • “Salvare în caz de cutremur”
  • “Maşina care se scufundă/ Şarpele cu clopoţei”
  • “Maşina fără frâne/Atacul fizic”
  • “În ghearele frigului cumplit”
  • “Pană auto în deşert/Tarantula”
  • “Căderea cu ascensorul/Pană totală de curent”
  • “Dezastru pe bicicletă/Salvare prin fugă”
  • “Şoferul furios/Mulţimea panicată”
  • “Scurgere de gaze toxice/Omul cuprins de flăcări”.
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton