Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Bebe Cotimanis, detalii neașteptate despre relația cu Iulia. „Nu cred că ne vom despărți vreodată”. Cum arată iubita lui

Bebe Cotimanis, detalii neașteptate despre relația cu Iulia. „Nu cred că ne vom despărți vreodată”. Cum arată iubita lui
7

de Andra Stana,

Constantin Cotimanis, Bebe Cotimanis pentru cunoscuţi, a vorbit recent despre relația cu iubita lui. Cum arată Iulia Dumitru, despre care Cotimanis spune că este „unul dintre cadourile de la viață”.

Cum se înțelege Bebe Cotimanis cu Iulia Dumitru, o femeie mult mai tânără decât el

După ce a renunțat la relația de 17 ani cu Florina Mărcuță, Bebe Cotimanis s-a îndrăgostit din nou. La cei 68 de ani ai săi, actorul din „Lia” iubește cu patos. Despre Iulia Dumitru spune că este femeia alături de care va rămâne toată viața.

Într-un interviu recent, Bebe Cotimanis a vorbit despre zvonurile că în tinerețe ar fi fost un cuceritor, dar și despre momentul în care a întâlnit-o pe actuala lui iubită, Iulia Dumitru.

Întrebat dacă este adevărat că a fost un Don Juan în tinerețe, Bebe Cotimanis a spus: „Nu, chiar nu! În situația asta nu am mai fost, dar, mi-a dat-o Dumnezeu și îi mulțumesc! Ne-am întâlnit la vârsta la care ne-am întâlnit și nu cred că ne vom despărți vreodată. Ne simțim din ce în ce mai bine, e cunoaștem în amănunt și ne vom cunoaște și de acum încolo!” a spus Bebe Cotimanis, într-un interviu pentru Fanatik.

Bebe Cotimanis, detalii neașteptate despre relația cu iubita saIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Într-o seară trăim și trei-patru vieți”

Apoi, actorul a fost întrebat despre monotonia care poate apărea în cuplu, având în vedere că el și soția sa petrec timp împreună atât la serviciu, cât și acasă.

„Monotonia chiar deloc… avem o meserie și zilnic ne face să credem că o luăm de la zero. Într-o seară trăim și trei-patru vieți. La teatru, acasă… indiferent de ce trăim peste zi, când ajungem acasă ne băgăm în pat și ne îmbrățișăm. Poate pare siropos, dar, dacă nu ai astfel de momente, viața este prea amară. Poți să te mai și cerți pentru că împăcarea este atât de frumoasă că poți să te mai și cerți”, a mai declarat Bebe Cotimanis.

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, cum a început povestea lor de iubire

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru formează un cuplu de cinci ani. Cei doi actori s-au cunoscut pe scenă.

„Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la «Romeo și Julieta» și ne-am văzut și asta a fost. Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire. (…) A fost chiar ezitare din partea mea la început.”, a precizat Iulia Dumitru, potrivit BZI.

Despre întâlnirea cu Iulia, Bebe a spus: „Eu am zis că mi-a trimis-o mama, Dumnezeu să o odihnească”. „Iar eu am zis că l-a trimis tata, Dumnezeu să-l odihnească”, a completat actrița, potrivit Avantaje.

„Mama lui și tatăl meu au avut acest plan pentru noi”

Cei doi au continuat: „Eram la Timișoara și într-o noapte, cel puțin așa am simțit noi, că mama lui și tatăl meu au avut acest plan pentru noi. Iar, după noaptea aia, ne-am dat seama că e din altă parte (dată legătura dintre ei)”, a mai spus Iulia Dumitru.

În momentul în care Bebe Cotimanis s-a îndrăgostit de Iulia Dumitru, acesta era căsătorit Florina Mărcuță. Ei au divorțat după 17 ani de mariaj și Bebe trăiește fericit alături de Iulia. Cu toate că se iubesc, cei doi nu vor să se căsătorească. Cei doi locuiesc în prezent într-o cumună de lângă Pitești. Acum o vreme, ei au deschis o școală de teatru pentru copii.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton