Homepage  / Vedete străine

Bebe numărul 4! Blake Lively și Ryan Reynolds vor fi din nou părinți

Bebe numărul 4! Blake Lively și Ryan Reynolds vor fi din nou părinți
6

de Cătălina Matei,

Bucurie mare pentru unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, căci Blake Lively și Ryan Reynolds vor avea încă un copil, al patrulea. Actrița, cunoscută mai ales pentru rolul său din „Gossip Girl”, este din nou însărcinată și și-a afișat recent burtica de gravidă la un eveniment.

Pe 25 august, Blake Lively a împlinit 35 de ani pe care i-a aniversat în celebrul Disneyland din Statele Unite. Însă motivele de bucurie nu se opresc aici pentru celebra actriță. Joi, în timpul Summit-ul Forbes dedicat femeilor de afaceri din New York, vedeta a apărut într-o rochie scurtă, mulată, care i-a scos în evidență burtica de gravidă.

Toți cei prezenți au remarcat că Blake radiază și arată splendid. Alături de Ryan Reynolds, cu care s-a căsătorit în 2012, actrița mai are trei copii: James (7 ani), Inez (5 ani) și Betty (2 ani).

Blake Lively și Ryan Reynolds, doi părinți responsabili

Cei doi soți își împart sarcinile în așa fel încât amândoi să poată avea timp și pentru carieră. Recent, Ryan Reynolds a povestit pentru People că vrea să pună pe pauză activitatea lui din domeniul actoriei pentru a se dedica mai mult familiei, dar și pentru a-i oferi soției lui șansa de a se ocupa mai îndeaproape de cariera ei.

Pe de oparte, am vrut să fac asta pentru a-i permite să facă unele dintre lucrurile pe care vrea să le facă. Pe de altă parte, am decis asta din pur egoism. Nu vreau să pierd această perioadă. Nu voi recupera niciodată acest timp, iar copiii mei sunt la școală acum, așa că nu pot călători cu mine la diversele locații. Trebuie să fiu acolo. Așa că este important și sunt super norocos că pot face asta”, a explicat Ryan Reynolds.

Actorul din „Red Notice” a mai spus că este „un circ tot timpul” în casa lor cu cele trei fete.

Întotdeauna se întâmplă ceva. Copiii au întotdeauna de făcut activități extrașcoale, genul acesta de lucruri. Deci, da, voi fi acolo și voi face toate chestiile astea. O să experimentez din nou abilitățile mele de gătit. Va fi frumos”, a mai povestit el.

Blake Lively Exits Forbes Summit After Announcing Fourth PregnancyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton