Homepage  / Vedete străine

Bebe Rexha a izbucnit în lacrimi pe scenă, după ce a dezvăluit că s-a despărțit de iubit. Ce-i reproșase acesta

Bebe Rexha a izbucnit în lacrimi pe scenă, după ce a dezvăluit că s-a despărțit de iubit. Ce-i reproșase acesta
9

de Redactia Tvmania

Bebe Rexha a izbucnit în lacrimi pe scenă, la un concert în Londra, după ce a dezvăluit că s-a despărțit de iubit după 3 ani de relație. Vestea neașteptată vine la scurt timp după ce artista a dezvăluit ce anume îi reproșa iubitul ei.

Cântăreața, care va putea fi văzută, zilele următoare, și la festivalul UNTOLD, a izbucnit în plâns pe scenă, în timpul unui concert din Londra, pe O2 Arena, mărturisindu-le fanilor că trece printr-o despărțire.

Bebe Rexha (33 de ani) a anunțat chiar în timpul concertului că relația ei de trei ani cu Keyan Safyari(39 de ani) s-a terminat. Mai exact, când se pregătea să cânte piesa Atmosphere, artista le-a mărturisit fanilor că va avea nevoie de puțină susținere pentru că tocmai a trecut printr-o despărțire, potrivit people.com.

„Tocmai am trecut printr-o despărțire, așa că s-ar putea să fiu un pic emotivă și am nevoie să mă ajutați un pic”, le-a spus artista fanilor ei prezenți la concert pe O2 Arena.

Și asta, pentru că versurile piesei: „Și nu mă pot învinovăți pentru că m-am pierdut în promisiunea ta / Și nu te pot învinovăți pentru că ai plecat”, erau se pare destul de greu de cântat de artistă în aceste momente dificile pentru ea.

Keyan Safyarion i-a reproșat că s-a îngrășat

Vestea vine la doar câteva săptămâni după ce vedeta, care suferă din cauza fluctuațiilor în greutate, a făcut publice conversații în care Safyari îi spunea că s-a îngrășat. În aproape un an de zile, Bebe Rexha a luat în jur de 15 kilograme, din cauza unor probleme de sănătate.

În mesaje, Keyan Safyarion îi spunea artistei că i s-a schimbat fizionomia din cauza că s-a îngrășat și că nu poate ignora acest lucru. „Hei. Nu am spus niciodată că nu eșți frumoasă și nu am spus niciodată că nu te iubesc. De fapt, am spus cât de frumoasă ești și cât de mult te iubesc. Dar mereu am spus că voi fi sincer cu tine, iar chipul tău a suferit schimbări și ți-am spus-o… Te-ai îngrășat 15 kg, ți s-a schimbat fizionomia… Ar trebui să mă prefac că nu s-a întâmplat și că e în regulă?”, i-a scris bărbatul.

Bebe RexhaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cu toate acestea, din text nu reiese că Safyari ar fi inițiat despărțirea, dar se pare că pe artistă au durut-o foarte tare vorbele iubitului ei.

„Dacă încerci să găsești motive de despărțire, atunci are sens. Doar că ăsta nu este adevăratul motiv. Dacă ești nefericită cu mine/cu tine/cu viața și nu vezi un viitor cu noi împreună … e ok și ăsta e motivul! Știi că eu te-am văzut întotdeauna frumoasă și te-am iubit”, i-a scris Keyan Safyarion.

Boala cu care se confruntă Bebe Rexha

Artista a vorbit deschis despre problemele pe care le are cu imaginea corpului său. La fel ca multe alte vedete, a promovat ideea de body positivity și a explicat că este normal ca oamenii să treacă prin fluctuații de greutate, dar că nu este în regulă să fie judecați pentru asta.

Bebe Rexha a dezvăluit că se luptă cu creșterea în greutate după ce a fost diagnosticată cu Sindromul ovarelor polichistice. Artista în vârstă de 33 de ani a vorbit deschis despre dezechilibrul hormonal, explicând că printre simptomele provocate de această afecțiune se numără și îngrășatul.

În cadrul unei emisiuni, cântăreața a explicat ce presupune afecțiunea cu care a fost diagnosticată și cum a afectat-o în viața de zi cu zi. Sindromul ovarelor polichistice, cunoscut și sub abrevierea SOP, este caracterizat de prezența unui număr mare de chisturi pe ovare. Printre simptomele provocate de această afecțiune se numără chisturi ovariene, menstruații neregulate, acnee, creșterea excesivă a părului, infertilitate și creștere în greutate. Netratat la timp, SOP poate creşte riscul de hipercolesteromie, hipertensiune arterială, apnee în somn, boli cardiovasculare şi diabet.

„A fost greu pentru mine. Mă lupt cu kilogramele în plus. Tocmai am aflat recent că am SOP. Multe femei îl au și multe dintre ele nici nu știu că îl au”, a explicat Bebe Rexha. „M-am luptat cu greutatea mea și am avut probleme cu mâncarea de când mă știu. Acum mi-am dat seama de ce”, a mai spus artista.

Foto: Hepta/Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton