Homepage  / Ultimul număr

Bebeluşa Oana, prezentator în vremuri de criză la Cronicuţă

Bebeluşa Oana, prezentator în vremuri de criză la Cronicuţă

de Redactia Tvmania

„Acum mă simt mai răsfăţată”

La patru luni după ce a născut, Oana Ioniţă a acceptat să prezinte “Cronica Cârcotaşilor” alături de Mihai Găinuşă până în momentul în care Şerban Huidu va fi complet recuperat.

Anul trecut, Oana Ioniţă a decis să renunţe la “Cronica Cârcotaşilor” pentru a se dedica vieţii de familie alături de iubitul ei spaniol, pe care doreşte să-l ţină în continuare în anonimat. Însă teribilul accident pe care l-a suferit Huidu pe 29 decembrie 2010 pe o pârtie de schi din Austria a schimbat lucrurile.

 După patru luni de când a născut o fetiţă, Oana s-a întors în România pentru a co-prezenta emisiunea în care s-a lansat ca dansatoare.

“Cât am fost în Spania, am păstrat legătura cu colegii mei. După accidentul lui Şerban, discuţiile au fost şi mai dese, pentru că îmi doream să fiu la curent cu starea lui de sănătate. Nu mai ţin minte când mi-a spus Mişu că are o idee. Am venit în ţară, am făcut o repetiţie şi s-a stabilit în cadrul unei reuniuni cârcotaşe să prezint alături de Mişu”, ne-a explicat Oana.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton