Homepage  / Știri

Bebeluşele îşi deschid sală de dans

Bebeluşele îşi deschid sală de dans

de Redactia Tvmania

Ioana şi Cristina, noile bebeluşe de la „Cronica cârcotaşilor”, îşi vor deschide o sală de dans, unde vor oferi cursuri tuturor amatorilor de mişcare. Ioana a făcut coregrafii pentru diverse evenimente, iar Cristina predă lecţii de dans sportiv de aproape doi ani.

Pentru început, Bebeluşele vor preda cursuri de dans pentru copii şi tineri cu vârste cuprinse între 5 şi 20 de ani, iar stilurile abordate vor fi dintre cele mai variate (de la dans modern şi sportiv până la zumba). „De când am început să facem flashmob-urile «We Love To Entertain You», am intrat în contact cu foarte mulţi copii şi tineri care s-au arătat dornici să înveţe să danseze. Au fost foarte mulţi părinţi care ne-au întrebat dacă nu cumva predăm la o sală, pentru că ar fi interesaţi să-şi aducă copiii la dans”, a explicat Cristina.

Pe parcursul lunii februarie vor fi organizate mai multe sesiuni de înscrieri, în urma acestora fixându-se grupele şi programul cursurilor de dans, care vor începe din luna martie. Prima astfel de sesiune are loc sâmbătă (5 februarie) şi duminică, (6 februarie), între orele 11.00 şi 14.00, la sala de dans aflată pe prelungirea Ghencea, strada Cooperaţiei, nr. 5.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton