Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ben Affleck a ajuns viral pe internet. Gestul surprinzător făcut de soțul lui J.Lo

Ben Affleck a ajuns viral pe internet. Gestul surprinzător făcut de soțul lui J.Lo
11

de Andra Stana,

Ben Affleck a reușit să își surprindă din nou fanii. De această dată, actorul a devenit viral pe internet după cel mai recent interviu pe care l-a acordat postului de radio spaniol Cadena SER.

Affleck, în vârstă de 50 de ani, a demonstrat că vorbește o spaniolă aproape perfectă. El a discutat despre cel mai nou film al său, Air. Pelicula, regizată de Affleck, prezintă colaborarea dintre legenda NBA Michael Jordan și brand-ul Nike.

Ceea ce este important de înțeles este că nu este vorba despre povestea lui Michael Jordan; el nici măcar nu apare în film“, a spus câștigătorul premiului Oscar, într-o spaniolă surprinzător de aproape de perfecțiune.

@la_ser #BenAffleck nos confiesa la única petición de #MichaelJordan para #AIR #película #cineentiktok #nike #marcas #basket #foryou #entrevista #curiosidades #airJordan

Actorul și regizorul a explicat că Jordan – care este considerat cel mai bun jucător de baschet din toate timpurile – este „atât de mare, atât de important, atât de magnific încât nu există niciun actor în lume care ar putea fi distribuit pentru a-l interpreta și pe care publicul să-l creadă”.

S-ar gândi imediat: „Totul este o prostie“. Nu cred nimic din toate astea”, a continuat Affleck. „Și l-ar distruge complet“.

Ben Affleck a ajuns viral pe internet. Gestul surprinzător făcut de soțul lui J.LoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Affleck a mai adăugat că are atât de mult „respect“ pentru Jordan, în vârstă de 60 de ani, încât nu ar fi continuat să creeze filmul fără binecuvântarea celebrului sportiv. (Affleck este regizor și joacă rolul omului de afaceri miliardar Phil Knight).

Am avut ocazia să vorbesc cu el timp de aproximativ o oră și l-am întrebat: Care sunt cele mai importante părți din această poveste pentru tine?”, a dezvăluit cineastul. „Iar el mi-a spus”, a continuat Affleck, făcând o pauză pentru a încerca să-și amintească cuvântul spaniol pentru personaj. „Personaj!”, a spus mândruă, în cele din urmă, soțul lui Jennifer Lopez.

Affleck a dezvăluit și că Jordan i-a cerut ca mama sa, Deloris, să fie jucată de actrița Viola Davis. „Mi-a spus: „Trebuie să o ai pe Viola Davis în rolul mamei mele”, și-a amintit actorul.

Cum a învățat, de fapt, Ben Affleck să vorbească spaniola

Cu toate că multă lume a crezut că Ben vorbește atât de bine spaniolă datorită soției sale, Jennifer Lopez, Affleck a învățat de fapt această limbă când era adolescent.

Într-un interviu din 2020, el i-a povestit lui Kelly Clarkson că a învățat limba când avea 13 ani, după ce a petrecut un an în Mexic pentru filmarea unei emisiuni TV.

Starul din „Gone Girl“ a ținut să precizeze că fiisa sa, Violet, – pe care o are din mariajul cu Jennifer Garner, este „interesată de spaniolă”, așa că o „ajută adesea” la studii.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton