Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ben Affleck a făcut un anunț surpriză: a ieșit de la dezalcoolizare

Ben Affleck a făcut un anunț surpriză: a ieșit de la dezalcoolizare

de Redactia Tvmania

Actorul Ben Affleck (44 de ani) a făcut, pe 14 martie, pe contul lui de Facebook, o dezvăluire neașteptată: a anunțat că tocmai a încheiat un tratament la dezalcoolizare, la un centru specializat.

Starul, care nu a mai fost văzut în public după Premiile Oscar de la sfârșitul lui februarie, a precizat că acesta este „primul dintre pașii mulți care trebuie făcuți pentru o vindecare completă”.

„Tocmai am terminat tratamentul pentru dependența de alcool; ceva cu care m-am mai luptat în trecut și continui să o fac. Vreau să-mi trăiesc viața din plin și să fiu cel mai bun tată. Vreau ca ai mei copii să știe că nu este o rușine să ceri ajutor atunci când ai nevoie și să fiu un punct de sprijin pentru toți cei care au nevoie de ajutor, dar le este frică să facă primul pas”, a scris actorul.

În același mesaj, el a mulțumit prietenilor și familiei și, în mod special, nevestei Jennifer Garner, pentru că „l-a sprijinit și a avut grijă de copii” cât el și-a rezolvat o parte dintre probleme.

Primele semne că Affleck ar avea probleme cu băutura au fost semnalate de PageSix.com, care, în ianuarie, îl fotografiase în companiei unei femei celebre pentru că oferă, prin compania ei, asistență 24 de ore din 24 pentru dependenții de alcool. Apoi, la gala Oscar, unde și-a susținut fratele, Cassey Affleck, premiat cu Oscar pentru cel mai bun rol masculin, Ben a venit însoțit de un asistent specializat („sober coach”), pentru a ține tentațiile la distanță, a scris „Entertainment Tonight”.

Ben ar fi luat decizia după anii dificili surveniți în urma deciziei de separare de Jennifer Garner (în iunie 2015, după 10 ani de mariaj și trei copii), dar și după eșecurile din profesie: s-a retras de la regia celui de-al doilea film din franciză „Batman vs. Superman” (dar rămâne să îl joace în continuare pe Batman), iar ultimul lui film, „Legea nopții” (pe care l-a regizat și în care a jucat), nu a primit prea multe laude.

Aceasta este a doua internare a actorului la dezalcoolizare, după cea din 2001, când a fost debusolat de faima neașteptată obținută după ce a câștigat Oscarul pentru scenariul de la „Good Will Hunting”.

„Am intrat la dezalcoolizare la 29 de ani pentru că petreceam prea mult și nu mai aveam niciun fel de limite și pentru a-mi limpezi capul și a încerca să aflu cine sunt”, declarase el în trecut, pentru „Hollywood Reporter”.

De altfel, Affleck a mărturisit în trecut că știe cât de dificil este să trăiești sub același acoperiș cu un alcoolist: când avea 12 ani, părinții lui au divorțat pentru că tatăl era dependent de alcool, însă apoi s-a tratat și și-a rezolvat problema, după cum a dezvăluit actorul.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton