Homepage  / Vedete străine

Ben Affleck s-a săturat să fie interpretat greșit. A spus adevărul despre ce simte în legătură cu fosta sa soție, Jennifer Garner

Ben Affleck s-a săturat să fie interpretat greșit. A spus adevărul despre ce simte în legătură cu fosta sa soție, Jennifer Garner
9

de Roxana Mirea,

La un moment dat, Ben Affleck a dat de înțeles că fosta lui soție, Jennifer Garner, este vinovată pentru problemele pe care le-a avut cu alcoolul și a spus că se simțea precum un prizonier în căsnicia cu actrița. Acum, acesta a revenit la acele declarații și a dezvăluit ce simte cu adevărat în legătură cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Ben Affleck a lămurit ce simte cu adevărat în legătură cu fosta soție, Jennifer Garner

Ben Affleck s-a săturat să fie interpretat greșit din cauza comentariilor pe care le-a făcut la un moment dat despre fosta soție, Jennifer Garner. Acum, într-un nou interviu, el lămurește odată pentru totdeauna situația în ceea ce o privește pe Jennifer și problemele lui cu alcoolul – și își asumă întreaga responsabilitate. „Ideea că îmi învinovățeam soția pentru problemele mele cu alcoolul…”, a declarat starul, în vârstă de 50 de ani, pentru The Hollywood Reporter. „Pentru a fi clar, comportamentul meu este în întregime responsabilitatea mea.”

El a continuat apoi să descrie ce simte, și ce a simțit în trecut, în legătură cu actrița din „Alias”, de asemenea în vârstă de 50 de ani, cu care are trei copii. „Ideea pe care încercam să o spun era una tristă”, a continuat el. „Oricine a trecut printr-un divorț face acel calcul: Cât de mult încercăm? Ne-am iubit unul pe celălalt. Ne pasă unul de celălalt. Ne respectăm unul pe celălalt. Am încercat să spun: ‘Hei, uite, beam prea mult și cu cât devii mai nefericit, fie că e vorba de job-ul tău, de căsnicia ta, pur și simplu, pe măsură ce viața ta devine mai dificilă, dacă faci lucruri nesănătoare pentru a umple un gol, vei începe să faci tot mai multe astfel de lucruri.’”

Ben Affleck and Jennifer Garner leaving church with their kidsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ben Affleck nu o învinovățește pentru problemele lui cu alcoolul

Ben Affleck a precizat apoi că a crezut că comentariile sale din 2021, în care a folosit expresia„prins în capcană” în legătură cu căsnicia și divorțul său, au fost „elocvente” încă de la început. „Cred că am fost destul de elocvent în legătură cu asta”, a explicat el, apoi a adăugat că, odată ce a fost caracterizat greșit, „nu a mai contat de câte ori am spus: ‘Nu asta simt’. Vă spun că nu o învinovățesc pe fosta mea soție pentru alcoolismul meu’. Așa că, da. Este greu.”

Într-o notă mult mai pozitivă, el a împărtășit cum noua sa soție, Jennifer Lopez, l-a susținut. „Jennifer mi-a spus astăzi: ‘Relaxează-te, fii tu însuți. Distrează-te. Ești de fapt un tip amuzant, care este real și autentic, iar tu pari atât de serios’. Dacă par serios? Dar, ca în multe alte lucruri, ea chiar are dreptate. Și mă iubește. Are grijă de mine. Încearcă să mă ajute. Așa că poate ar trebui să o ascult.”

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au surprins fanii. Ce decizie au luat chiar de Ziua ÎndrăgostițilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton