Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ben Affleck are o nouă modalitate pentru a-și găsi parteneră. La ce a apelat actorul

Ben Affleck are o nouă modalitate pentru a-și găsi parteneră. La ce a apelat actorul

de Redactia Tvmania

Conform PageSix, Ben Aflleck a apelat la o nouă modalitate pentru a-și găsi sufletul pereche, după ce anul acesta s-a despărțit de producătoarea Lindsay Shookus. 

Se pare că actorul folosește acum o aplicație de datig numită Raya pentru a găsi femei cu care să iasă în oraș. 

„Se pare că își dorește un partener real și nu caută să întâlnească o celebritate. Este discret și se află într-o stare bună acum ”, a declarat o sursă pentru publicația mai sus menționată.  „Se concentrează în totalitate asupra copiilor și a muncii sale, însă este gata să se îndrăgostească din nou”. 

Între timp, Affleck a fost surprins la o întâlnire cu o tânără brunetă în urmă cu câteva săptămâni la Hotel Bel-Air.

„Mi s-a părut o întâlnire nevinovată așa cum sunt toate la început. Au ieșit la cină, iar Ben avea o bună dispoziție și amândoi păreau într-adevăr să se placă”, a menționat sursa.

 

O sursă apropiată actorului a povestit însă că Ben nu mai folosește acesată aplicație și că merge des la hotelul Bel Air pentru întâlniri în interes de serviciu. 

Affleck a fost, de asemenea, surprins la o cină în Santa Monica cu văduva lui Steve Jobs, Laurene Powell Jobs, la începutul acestei luni. Se presupune că au luat masa aproape trei ore la Giorgio Baldi, dar surse au dezvăluit că a fost o întâlnire strict amicală. „Sunt prieteni de foarte mult timp”.

 

Affleck a avut o încercare foarte publică cu modelul Playboy Shauna Sexton în 2018. Mai multe surse au declarat pentru Pagina șase că prietenii vedetei nu erau entuziaști de relația respectivă. „Cred că este atât de minunat … A găsit o fată cu care poate ieși doar să bea și să facă sex”, a spus o sursă care știe că Affleck la acea vreme.

Viața amoroasă a lui Ben a fost destul de instabilă după ce, la începutul acestui an a terminat relația cu producătoarea Lindsay Shookus, aceasta fiind și singura relație serioasă după divorțul de Jennifer Garner, mama copiilor săi. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton